Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mötley Crüe: itt a búcsúszám, Európában még csak három koncert biztos

0120crueHivatalosan is kijött single-ként a Mötley Crüe búcsúdala, az All Bad Things, így ezúttal már stúdióverzióban is végighallgatható a dal. A zenekar bejelentette a The Final Tour idei amerikai és japán állomásait is, immáron az utolsó buli dátuma is ismert, és egyelőre három európai fesztiválfellépés is biztosnak tűnik.

Single-ként is megjelent az All Bad Things, amely jelen állás szerint akár a Mötley Crüe történetének utolsó dala is lehet, bár a banda korábban azt nyilatkozta: simán lehetséges, hogy új számokkal a búcsúturné után is kirukkolnak majd. Igény mindenesetre bőven mutatkozik irántuk, hiszen a The Final Tour tavalyi több mint hetven észak-amerikai koncertjére közel egymillió ember váltott jegyet eddig mintegy 45 millió dollár értékben, vagyis a körút brutális sikernek számít.

Az idei első koncert február 11-én lesz a japán Kobében, amit további négy dátum követ a szigetországban, majd a csapat három fesztiválfellépésre Európába is átrándul: headlinerként lépnek fel a sölvesborgi Sweden Rockon, a doningtoni Downloadon és a nickelsdorfi NovaRockon is. A mostani közlemény szerint ezzel végleg búcsút mondanak az európai fesztiválkörforgásnak, az azonban nem tiszta, hogy önálló dátumok lesznek-e nyár elején a kontinensen. Nem valószínű, hogy három fesztivál kedvéért áthoznák Európába az igen masszív produkciót, így szerintünk bizonyára igen, de hogy mikor és hol, azt még nem hozták nyilvánosságra. Július 22-től mindenesetre ismét Észak-Amerika következik, ahol idén is Alice Cooper kíséri el őket, és az út egészen szeptember közepéig tart majd. Utána pedig már csak egy bombasztikus finálé zárja a sort szilveszterkor a banda szülővárosában, Los Angelesben, a Staples Centerben.

 

Hozzászólások 

 
+2 #4 Trollmagnet 2015-01-23 13:20
nem rossz szám, de egy új lemez tényleg kijárt volna ehhez az egész búcsúzkodáshoz...

Ja és külön nevettem, mert a 94-es Corabis időszak szépen kimaradt a videóból :D (amúgy az volt a legjobb lemezük hangzásvilág szempontjából, lehet, hogy más néven kellett volna kiadniuk? :D)

Hát ha máshogy nem akkor elnézek a Nova Rockra....
Idézet
 
 
+1 #3 bogar 2015-01-20 23:11
Nem akarok ünneprontó lenni, de a Mötley ezt a dalt 25 éve még fel sem demózta volna. Talán jobb is, hogy lehúzzák a rolót!
Idézet
 
 
+4 #2 neal and jack and me 2015-01-20 22:57
majd lesz még 10 másik búcsúszám is...
Idézet
 
 
+14 #1 sanyi 2015-01-20 17:00
Hát ja... nem ártana néhány önálló európai dátum. Én nem szivesen mennék ki személy szerint a Nova-Rockra. Jobban szeretem megnéni a bandáimat egy önálló bulin ahol minden róluk szól, és csak az igazi fanok vannak jelen. Ja, és nem kell kerülgetni a fesztivál-seggfejeket. Gondolom nem kell részleteznem, hogy milyen figurákra gondolok itt "fesztivál-seggfej" alatt.
Mondjuk én egy teljes stúdiólemeznek örültem volna így a vége fele. De, hogy így csak egy nótát hoztak ki, az annyira nem vall a Mötley-re, mivel ők mindig nagyban játszottak és erre most a végén nem tudják megerőltetni magukat. Pedig lehet nem lett volna rossz, hiszen ez egy nagyon fasza kis nóta.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.