Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mötley Crüe: ismét jó a viszony a tagok között, de nem lesz több koncert

Noha négy új dal napvilágot lát a The Dirt film soundtrackjén, bizonyosan nem kell fullos újjáéledésre számítani a Mötley Crüe-től: Nikki Sixx kizárta, hogy akár csak egy-két koncertet is adjanak.

0225mtley

2015 szilveszterén adta utolsó koncertjét a Mötley Crüe, és ha hihetünk Nikki Sixxnek, mindez így is marad, hiába jön ki a Netflixen március 22-én a The Dirt film, és hiába rögzített a soundtrackhez négy friss dalt a csapat. „Néha ránézek a barátaimra, például az Aerosmith és a Metallica tagjaira, és azt kérdezem: a szentségit, lehet, hogy túl hamar vonultunk vissza?”, mondta a témáról a Rolling Stone-nak Nikki Sixx basszer. „De nem lesznek koncertek a jövőben sem. Az persze lehet, hogy összejövünk Mick Mars nappalijában jammelni.”

Viszont ha hihetünk Tommy Lee-nek, aki pár évvel ezelőtt még nagyon nehezményezte a sztori hűvös lezárását, a négy zenész kapcsolata ma már teljesen kiegyensúlyozottnak mondható. „Az utolsó turné majdnem két éven át tartott, és a végére szerintem mindenki úgy volt vele, hogy kurvára nem akarja látni a többieket, méghozzá lehet, hogy soha többé”, fogalmazott a dobos. „Olyan volt az egész, mint egy kibaszottul elfáradt házasság. Aztán úgy egy év után mindenki elkezdte hiányolni a többieket, vagy csak kíváncsi lett, mi történt a másikkal. Így aztán megint összejöttünk, és újjáélesztettük a barátságunkat.” „Tommyval az utolsó koncert után nem igazán beszéltünk vagy találkoztunk, de aztán elmentünk együtt New Orleans-be meglátogatni a filmforgatást”, tette hozzá Sixx. „Harminc éven át voltunk szüntelenül a másik közelében, és szükség volt egy kis friss levegőre. De most tök jó érzés volt ismét elkezdeni együtt lógni.” „Azt kérdeztem tőle: belegondoltál már, hogy régebben ismerlek, mint bárki mást?”, így Tommy. „Mert feleségek jöttek-mentek, és mára a szüleim is meghaltak. Azt mondtam: tök jó, hogy képesek voltunk tudatosítani és értékelni ezt a kapcsolatot, és megmaradni legjobb barátoknak, mert ez az egész valami kivételes. Itt nincs helye ostoba ellenségeskedéseknek vagy sérelmeknek, amiket az ember magával cipel, miután ennyi időn át közösen turnéztunk. Szóval most mindenki jó passzban van, ami kurvára nagyszerű. Pár éve más volt a helyzet, roppantul csúnya…”

A The Dirt március 22-étől látható a Netflixen. A filmben Tommyt alakító Machine Gun Kelly vendégszereplésével rögzített The Dirt (Est. 1981) máris meghallgatható, a maradék három friss felvétel egyike Madonna Like A Virginjének feldolgozása, a másik kettő pedig saját darab Ride With The Devil, illetve Crash And Burn címmel.

 

Hozzászólások 

 
#3 White Sunday 2019-02-26 13:25
Idézet - Igazmondó juhász:
Tommy Lee felismerhetetle nül ocsmányra műttette magát...


Remélem legalább ilyen felismerhetetle nül ocsmány leszek az ő korában.
Idézet
 
 
#2 Montsegur 2019-02-26 10:26
Idézet - Igazmondó juhász:
Tommy Lee felismerhetetle nül ocsmányra műttette magát...


Még szerencse, hogy a többiek természetes szépsége megmaradt...
Idézet
 
 
#1 Igazmondó juhász 2019-02-25 20:14
Tommy Lee felismerhetetle nül ocsmányra műttette magát...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.