Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Modern szólólemez Dee Snidertől: „Sosem éltem a múltban”

0729deeOktóberben új szólóalbummal jelentkezik Dee Snider. A Twisted Sister legendás frontembere egy aktuális előadók mellől ismert producer-dalszerzővel, Damon Rangerrel rakta össze a We Are The Ones albumot, amelyen modernebb szabású muzsika kap helyet, mint amit a többség várna Snidertől.

Augusztusban – a jelenlegi állás szerint – véglegesen leáll a Twisted Sister, és ugyan nagyon régóta nem hallottunk tőle friss szerzeményeket, októberben máris új lemezzel jelentkezik a zenekar megállíthatatlan frontembere, Dee Snider. Az anyag a We Are The Ones címet viseli majd, és egy Amerikában nagynevűnek számító stúdiós szakember, illetve dalszerző, Damon Ranger producerelte, aki korábban többek között Katy Perryvel és Kanye Westtel is dolgozott. „Sosem éltem a múltban", szögezi le az anyag kapcsán Snider. „A múlt csodaszép, élvezettel gondolok vissza rá, de szívesebben mutatom be a közönségnek azokat az új dalokat, amiken dolgozom már egy ideje. Mindig is előre néztem, és az az új lemez nagyon is arról szól, hogy az ember előre halad."

A Red River kiadó gondozta We Are The Onesra olyan dalok kerülnek fel, mint a címadó, a Rule The World, a vonósokkal is ékesített So What, a szintetizátor-központú Close To You vagy a Superhero, de felkerül rá a We're Not Gonna Take It akusztikus változata, illetve a Nine Inch Nails Head Like A Hole-jának feldolgozása is. Snider egyébként nem kizárólag ezen a projekten dolgozik, hiszen elkezdett írni egy új albumot a Silvertide gitárosával, Nick Perrivel is, amely hagyományosabbnak ígérkezik, mint a Rangerrel összerakott album, és tavaly már be is mutatott róla egy számot. Viszont egyelőre nem tudni, ebből az albumból mikor lehet valami.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 Toti 2016-07-31 22:07
Idézet - bogar:
Dee-t ilyen nagypofájunak szeretjük.

Kijelenti, hogy sosem élt a múltban miközben egy évtizedet turnézott a TS régi dalaival, bevallottan a nosztalgiára építve! :-D


Nem a múltban ért, hanem a múltból :)
Idézet
 
 
+12 #1 bogar 2016-07-29 12:10
Dee-t ilyen nagypofájunak szeretjük.

Kijelenti, hogy sosem élt a múltban miközben egy évtizedet turnézott a TS régi dalaival, bevallottan a nosztalgiára építve! :-D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.