Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új dallal és rádiós, modern projekttel tér vissza Dee Snider

0708deeTo Hell And Back címmel meghallgatható egy új dal Dee Snidertől, ami már csak azért is nagy szó, mert a Twisted Sister ikonikus frontembere egy-két speciális megmozdulást leszámítva a '90-es évek óta nem tett közzé igazi friss szerzeményeket. Dee ugyanakkor most egyszerre több vasat is tart a tűzben.

A Silvertide volt gitárosával, Nick Perrivel közösen írta To Hell And Back című új dalát Dee Snider, aki egy teljes új nagylemezen is dolgozik új szólóbandájával. Az albumra ugyanakkor nemcsak friss szerzemények kerülnek majd fel, hanem régebbi témák átértelmezései is, azt azonban egyelőre nem tudjuk, hogy Twisted Sister-, Desperado- vagy Widowmaker-dalokról van-e szó. „Amikor Nick megmutatta nekem a riffet és a zenei alapokat, évtizedek óta először éreztem inspirációt a dalszerzéshez", mondja Snider. „Szövegileg pedig a középső ujjamat mutatom benne azoknak, akik állandóan rinyálnak és panaszkodnak az élet nehézségei miatt, de igazából fogalmuk sincs róla, milyen egy tényleg bonyolult helyzet."

Dee emellett egy másik projekten is dolgozik, ugyanis nemrég megkereste Damon Ranger, a Grammy-, Oscar- és Emmy-díjas producer/dalszerző, aki korábban többek között Katy Perryvel és Kanye Westtel is dolgozott. „Azt mondta: hé, haver, szerintem bemutathatnánk téged egy új közönségnek, mert ikonikus arc vagy, a lázadás hangja személyesen. Elénekelhetnéd Katy Perry Roarjának rockváltozatát egy új popközönségnek! Mivel mindig is szerettem új kihívások elé állítani magam, megkérdeztem, mije van, és felvettünk négy dalt. Szerzőként nem folytam bele ezekbe, mert bár Ranger megkérdezte, hogy akarok-e írni vele, én nem akartam: nem tudom, hogy kell új dalokat írni, csak régieket. Neki viszont van egy nagy terve azt illetően, hogy a rockrádiós zenéktől eljussunk a Foo Fighters-féle rockig, aztán a pop-rockon át a stadionrockig. Hogy szerintem bekövetkezik-e ez? Szerintem kétséges. De ha igen, totálisan új terület lenne számomra kortárs előadóként, akinek a kortárs rádiók is játsszák a dalait, nem csak a klasszikus rockban utazó rádiók. És ez érdekelne is, új kihívást jelentene."

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Svet 2015-07-08 19:24
Ez nem egy AC/DC dal amit eddig nem adtak ki? xD Valahogy én végig Bon Scott hangjával hallottam. o.O
Idézet
 
 
+6 #1 bogar 2015-07-08 11:40
Hát ez egy nagyon fasza kis Cult dal! :-))
De én imádom ezt a "bácsit", jó kis életerős rákenroll. Huligánkodni is támadt kedvem. Megyek és bele is kötök valamelyik kollégámba, aztán, ha visszaszól még orrba is nyomom! :-))
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.