Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Mintha a turnén felráztunk volna egy szénsavas üdítőt, hogy aztán kinyissuk, amikor megkezdjük a dalszerzést”

0810taylorA tengerentúlon az utóbbi évek egyik kiemelkedő sikere volt a Taylor Momsen énekes/színésznő vezette The Pretty Reckless Going To Hell albuma. Ősszel a folytatás is megjelenik Who You Selling For címmel.

Európa egyelőre nem látott túl sokat a The Pretty Recklessből, az Egyesült Államokban azonban az utóbbi évek legfelkapottabb rockcsapatai közé tartozik a filmvászonról is ismert Taylor Momsen énekesnő vezette zenekar. A 2014-es Going To Hell eleve a Billboard-lista ötödik helyén kezdett, és öt sikeres kislemezdalt fialt a tengerentúlon, köztük a Heaven Knowst, amely egyenesen az akkori év legtöbbet játszott rádiós rockdalának számított odaát – ezek után nem csoda, hogy az anyagból több mint 200 ezer példány talált gazdára. Most pedig itt a folytatás is, az ismét Kato Khandwala által producerelt Who You Selling For, amely a Razor & Tie-nál jön ki október 21-én.

„Nagyon sokat akartunk elmesélni ezen a lemezen”, mondja Taylor. „Olyan volt ez, mintha a turnén felráztunk volna egy szénsavas üdítőt, hogy aztán kinyissuk, amikor megkezdjük a dalszerzést. A turnéélet nagyon elvágja az embert a világtól, hiszen csak a buszból vagy a repülőgépből látsz mindent, de a zene gyógyírt jelent erre. Ez az egyetlen dolog, ami a földön tart, igazi útitárs az erdőn átvezető ösvényen. Megmentett minket – ismét.”

A Take Me Down című első témát máris meg lehet hallgatni.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 xyxy 2016-08-17 19:00
A zene nem valami jó, de a csajt mint a lopott biciklit.. :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.