Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mindenütt hatalmas siker Ozzy Osbourne új nagylemeze

ozzyosbourne_cAligha okoz bárkinek is komolyabb sokkot, hogy világszerte komoly siker Ozzy Osbourne új albuma. Az Ordinary Man a legnagyobb lemezpiacokon mindenütt a listák élbolyában kezdett.

77 ezer példányos összeladással a Billboard-lista harmadik helyén kezdett Ozzy Osbourne új albuma. Az énekes szólóban eddig mindössze egyszer kapaszkodott ilyen magasra az amerikai listákon, méghozzá a 2007-es Black Rainnel, a legutóbbi Scream a negyedik helyig jutott (akárcsak az énekes összes többi önálló anyaga 1995-től kezdődően). A brit listákon szintén a harmadik az Ordinary Man, amely szólóban abszolút rekord eddig Ozzy esetében odahaza, hiszen itt az önálló anyagok közül mindmáig a Blizzard Of Ozz volt a csúcstartó a maga hetedik helyezésével.

Az új lemez emellett számos további országban jutott eddig a Top 10-be, így többek között Svédországban (1.), Csehországban (1.), Németországban (2.), Kanadában (3.), Finnországban (3.), Norvégiában (3.), Ausztráliában (4.), Olaszországban (6.), Írországban (6.) és Japánban (10.).

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Jézus 2020-03-05 22:00
Kibaszott jó lemez. Ám az nagyon elszomorít, hogy nemcsak utalgatva, hanem konkrétan búcsúzik Ozz. Bele se merek gondolni. Remélem jó ideig még csak az albumoktól köszön el.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.