Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Minden nóta másmilyen, és mind fogós, hiszen erről szól a rock’n’roll”

A Nuclear Blastnél jelenik meg augusztus 24-én a Mantar harmadik nagylemeze, a The Modern Art Of Setting Ablaze. Az Age Of The Absurd című dal máris meghallgatható.

0630mantar

mantar_cHarmadik albumát adja ki nyár végén a black/doom/punk-hibridben utazó, német Mantar. Hanno Klaenhardt énekes/gitáros és Erinc Sakarya dobos legutóbbi albuma a 2016-os Ode To The Flame volt, az új anyagot pedig még annál is direktebbre ígérik. „Lenyestük a felesleges szarságokat”, mondja Hanno. „Három-négyperces dalokat akartam: bam-bam-bam. Minden nóta másmilyen, és mind fogós, hiszen erről szól a rock’n’roll. A Mantar számára egyedül a riffek, a riffek, a riffek jelentik a kemény valutát, ez ennyire kurva egyszerű – én ezt szeretem. És a The Modern Art Of Setting Ablaze sokkal metalosabb az első két lemeznél. Ebben igazából az az érdekes, hogy egyikünk sem kifejezett metalrajongó. Én magam a punkból érkeztem, és később szerettem bele a black metalba, Erinc pedig inkább az olyasféle zenéket kedveli, mint például a The Sisters Of Mercy. De a közönségünk zöme metalrajongókból áll, és szerintem mi is metalzenekar vagyunk. Viszont úgy gondolom, a dalok tényleg önmagukért beszélnek, és nem szükséges meghatározni, milyen stílusúak.”

A csapat a következő hetekben számos rangos európai fesztiválon ott lesz, az Age Of The Absurd című első szerzeményt pedig máris meg lehet hallgatni a lemezről.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.