Shock!

május 22.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Minden jegy elkelt a júliusi budapesti Marilyn Manson-koncertre

Július 20-án Budapesten játszik a Marilyn Manson. A koncert iránti érdeklődés az elejétől kezdve óriási volt, és végül minden jegy el is kelt a bulira: ezzel ez az első külföldi előadó által adott buli a Budapest Parkban, amely elővételben teltházas lett.

Eddig kétszer játszott Magyarországon a Marilyn Manson, most pedig végre harmadszorra is eljut hazánkba a zenekar: július 20-án a Budapest Parkban lépnek fel. Az apropó egy friss sorlemez megjelenése, amelynek megjelenését eleinte 2017 első hónapjaira ígérték Say10 címmel, ám utóbbi azóta már Heaven Upside Downra változott, és valamikor a nyáron jelenik meg, párhuzamosan a hazai bulival, amely egyébként a turné nyitófellépése lesz. A jegyértékesítés a tavaly év végi bejelentés óta pörög, a nyár első napjaiban pedig az utolsó belépők is elfogytak, így a Marilyn Manson teltház előtt játszhat majd a Budapest Parkban. További részletek itt.

A csapat tavaly húszéves Antichrist Superstar klasszikusáról itt írtunk.

 

Hozzászólások 

 
-5 #1 Batwing 2017-06-05 06:38
Ez mind szép és örvendetes, de én szeretek úgy koncertre járni, hogy előtte meghallgattam az adott lemezt, amihez a turné kapcsolódik. Nos, mivel a Say10/ Heaven Upside Down (?) még mindig nem jelent meg, így kénytelen leszek ismeretlen Manson számokra ordítani, hogy kapjátok be. Üdvözlöm Robit is.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.