Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mind a négy hangszeres lelécelt az Emmure soraiból

1224emmureTávozott az Emmure soraiból Mark Davis basszer, a Jesse Ketive – Mike Mulholland gitárospáros, illetve Adam Pierce dobos is, hogy hamarosan egy új zenekarral – bár a fentiekből kitalálva értelemszerűen inkább csak egy új énekessel – folytassák pályájukat. Az Emmure név tehát jelenleg egyedül a faképnél hagyott Frankie Palmeri frontembert jelenti...

Jelenlegi formájában bizonyosan vége az Emmure-nek, ahonnan a teljes hangszeres szekció lelécelt, és magára hagyta Frankie Palmeri énekest. A négy zenész jelenleg egy új frontembert keres, akikkel kiteljesíthetik elképzeléseiket, és emberileg is megtalálják vele a hangot. A szennyest különösebben nem teregették ki, de miután ősszel lenyomtak két orosz koncertet, gyakorlatilag azonnal megszületett a döntés. „A leedsi Ghostfest mellett ezek voltak az első koncertjeink, miután a tavasz és a nyár javarészt tétlenséggel telt, hiszen Frankie hangszálainak meg kellett gyógyulniuk, mivel a Stronger Than Faith turnén eléggé tönkretette őket", mondta Davis az AltPressnek. „Mindannyian abban reménykedtünk, hogy egy felfrissült, produktív és pozitív munkakörnyezetbe térhetünk majd vissza, de nem ez volt a helyzet. Nem voltak kilépési terveink a konkrét lépés előtt, hanem épp ellenkezőleg: tárgyaltunk egy új kiadóval egy új lemezről, és Oroszország után Japánban is lettek volna koncertjeink. Ezután tértünk volna haza, hogy az új dalokon dolgozzunk. Viszont azóta is csak vártuk a bejelentést, így az a döntés született, hogy inkább továbblépünk az életünkben és a zenei karrierünkben is."

A dolognak természetesen alapos oka kellett, hogy legyen, de ez majd valószínűleg csak később derül ki, ha egyátalán kiderül. „A legfontosabb, hogy az életben nincs idő és hely negatív dolgokra", mondja a basszer. „Ha valaki folyamatosan lehúz, vagy visszatart, és ezért nem tudod kiadni magadból, ami ott rejlik, ezeket az embereket ki kell szedni az egyenletből, és ebből a szempontból nem számít, mennyire szereted őket."

Az Emmure legutóbbi lemeze Eternal Enemies címmel jelent meg tavaly tavasszal. Egyelőre nem tudni, Palmeri továbbviszi-e a csapatot új hangszeresekkel, vagy itt a történet vége.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
-10 #3 Tulus 2015-12-26 11:36
Pedig lereagálhatnád. Mert valaki bántotta az imósfejű, értelmiségi trúrokkereket :/

:D
Idézet
 
 
+4 #2 matheus 2015-12-25 17:03
Palmeri szerint már megvan az új felállás is és készül az új lemez. A legutóbbi már nem volt arcpirítóan rossz, úgyhogy kíváncsi leszek, ezután a vérfrissítés után mit hoznak össze. Az előző kommentet meg inkább nem reagálom le.
Idézet
 
 
-1 #1 Tulus 2015-12-25 10:18
Kik ezek a gyíkarcok? -.-
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.