Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mike Williams mentális állapota és egészségügyi gondjai miatt koncerteket törölt az Eyehategod

0218mikeÚgy fest, elég komoly gondok lehetnek az Eyehategod frontemberével. Mike IX Williamsről persze eddig is tudtuk, hogy nem éppen a straight edge életmód híve, most pedig teljesen nyíltan bejelentették: az ő állapota nem teszi lehetővé az aktuális fellépések megtartását.

„Mind a lekötött ausztrál, mind a mexikói koncertjeinket le kell mondanunk", áll a New Orleans-i sludge-banda közleményében. „Mike IX Williams mentális stabilitása és egészségi állapota komoly problémát jelent számunkra jelenleg, és nagyon, nagyon sajnáljuk, hogy így kell eljárnunk a rajongóinkkal és az üzleti partnereinkkel szemben. Amint lehetséges, bepótoljuk a lemondott koncerteket, és a turnék törlése semmiképpen a helyi szervezők vagy koncertügynökök hibája. Reméljük, ezt a rajongók is megértik."

A zenekar nemrég lefutott egy-egy rövidebb kört mind az Egyesült Államok keleti, mind a nyugati partján, de már ezt is Williams orvosainak javaslata ellenére tették meg, és vélhetően utólag ők sem tartják jó ötletnek a dolgot: a frontembert nagyon megterhelték a koncertek, ami a teljesítményére is rányomta bélyegét. Mike jelenleg totálisan kimerült állapotban van az elmúlt csaknem öt év intenzív koncertezésétől, így most egészen áprilisig szigorúan pihennie kell az akkor esedékes európai fellépésekig.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.