Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mick Mars leromlott állapota miatt vonulhat vissza a Mötley Crüe

Vince Neil után Tommy Lee is azt állítja, hogy a Mötley Crüe elsősorban Mick Mars gitáros súlyos gerincbetegsége miatt tervezi a visszavonulást. Mindez teljesen reálisan hangzik, a gond mindössze annyi, hogy Mars szerint nem ez a helyzet…

„A következő lépés a búcsúturné”, mondta Tommy Lee egy friss nyilatkozatában. „És tényleg ez lesz a vége. Mick betegsége kezelhető, de nem gyógyítható, szóval az állapota egyre rosszabb, komoly fájdalmai vannak, úgyhogy nem akar már tovább turnézni. Nem mondhatom azt, hogy hibáztatom ezért. Az pedig a legutolsó dolog, amit csinálni szeretnénk, hogy két hengerrel megyünk tovább valami bérgitárossal. Tök béna lenne… Szóval útnak indulunk az eredeti felállással, ami garantáltan nagyot szól majd, aztán befejezzük. Hihetetlenül rosszul fest, amikor régi nagy zenekarok falusi búcsúkban nyomulnak egy-két eredeti taggal, a többiekről pedig senki sem tudja, kicsodák. Ebbe a sorba nem akarunk beállni.”

Az idén 62 éves gitáros ankylotizáló spondilitissel küzd, amelynek lényege a csontok fájdalmas összenövése, és a mozgás elnehezülését, fájdalmassá válását vonja maga után. Vince Neil énekes augusztusban már megpendítette, hogy a Mötley visszavonulásának elsősorban Mick egészségi állapota az egyik fő oka, a dolog szépséghibája mindössze annyi, hogy Mars mindezt szinte azonnal cáfolta is. „A betegségem sosem hatott ki a játékomra. Bármilyen híresztelés, amely arról szól, hogy a búcsúturné oka az én leromlott állapotom, komplett baromság. Jól vagyok, a betegség sosem tartott vissza a turnézástól, és soha nem is fog”, írta akkor a Twitteren a gitáros.

A Mötley iránti érdeklődés egyébként továbbra is töretlen, a csapat őszi újabb Las Vegas-i speciális koncertsorozatára például 32 ezer jegy fogyott a helyi Hard Rock Hotelbe, ami azt jelenti, hogy majdnem mind a tizenkét itteni bulijuk teltházasra sikeredett.

 

Hozzászólások 

 
#4 Draveczki-Ury Ádám 2013-10-19 12:57
Idézet - julessad:
12x játszottak a The Jointban nam 18x

Jogos, csak tizennyolc napra elosztva. Köszi, javítva.
Idézet
 
 
#3 julessad 2013-10-19 08:27
12x játszottak a The Jointban nam 18x
Idézet
 
 
+3 #2 Draveczki-Ury Ádám 2013-10-18 08:53
Idézet - pumpika666:
32 per 18, az kevesebb mint 2 ezer ember per buli, bár gondolom a jegyár meg egy kisebb vagyon

Ezek speciális bulik, ráadásul egy hónapon át egyetlen városban, azt azért vedd hozzá, plusz ahogy írod, rohadt drága jegyárral.
Idézet
 
 
+3 #1 pumpika666 2013-10-18 06:43
32 per 18, az kevesebb mint 2 ezer ember per buli, bár gondolom a jegyár meg egy kisebb vagyon
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.