Shock!

szeptember 26.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Michael Anthony nem haragszik a Van Halen fivérekre

Michael Anthony, a Van Halen eredeti és a Chickenfoot jelenlegi basszusgitárosa azt nyilatkozta az ABC News Radiónak, hogy őszintén kíváncsi, milyen lesz a Van Halen David Lee Roth-tal készülő új albuma. Eddie-ék január közepe óta John Shanks producerrel dolgoznak a nagyon régóta esedékes friss anyagon.

„Kíváncsi vagyok, mit csinálnak majd", fogalmazott Anthony, és hozzátette, hogy nincsenek benne negatív érzelmek a 2005-ös szakítás miatt, igaz, nem is beszélt a Van Halen fivérekkel a 2004-es, Sammy Hagarrel lefolytatott amerikai turné óta. „Az a körút nem volt olyan harmonikus, amilyennek szerettük volna, és tarthatott volna tovább is, mint ameddig végül tartott..." Michael ugyanakkor elméletileg még azt sem tartaná elképzelhetetlennek, hogy a szintén új albumon melózó Chickenfoot a Van Halen nyitóbandája legyen egy jövőbeli turnén. Erre a valóságban persze elég kevés az esély...

Michael helyén jelenleg Eddie Van Halen fia, Wolfgang játszik a Van Halenben, akik ismét az eredeti frontemberrel, David Lee Roth-tal dolgoznak új lemezükön, az első teljes Van Halen anyagon 1998 óta. Wolfgang a bennfentes értesülések szerint nem játszik majd a dalokban, a bőgőtémákat apja rögzítené. A zenekar 1983 óta először nem az 5150 házistúdióban dolgozik, hanem John Shanks főhadiszállásán. Az album megjelenése az év második felére várható, de a csapat régi-új kiadója, a Warner a közeljövőben egyes források szerint a Sammy Hagar-korszak lemezeit is kiadja majd remaszterizált formában. Emellett egy olyan box setről is suttognak, ami a Van Halen teljes karrierjét felölelné.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.