Shock!

december 14.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Metallica: két új részlet a 3D-s mozifilmből

0721mttnKét új részletet tettek közzé a szeptember végén bemutatandó Metallica Through The Never című, Antal Nimród által rendezett 3D-s filmből. A mozi magyar premierje a legfrissebb információk szerint valószínűleg október 3-án lesz.

Szeptember 27-én debütál az amerikai IMAX mozikban az Antal Nimród rendezte Metallica Through The Never című 3D-s mozi, amelyet aztán egy héttel később követ a premier a többi 3D-s filmszínházban. Az Antal Nimród rendezte mozi alapjait tavalyi edmontoni és vancouveri bulikon rögzítették, ám a film nem szimpla koncertfelvételekből áll, hanem egy road, Trip (Dane Deehan) kalandjait is elmeséli, akit egy Metallica koncert előtt különleges feladatokkal bíznak meg - és ezek teljesítése során hihetetlen történések közepébe csöppen.

A sztoriról a fenti vezérfonalat leszámítva egyelőre nem árult el túl sokat a csapat, ám jó hír, hogy a Forum Hungary Magyarországon is bemutatja a filmet: a premier a Cinema City Aréna IMAX-termében lesz, majd több 3D-s vetítőteremben is meg lehet majd nézni Larsékat.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.