Shock!

október 25.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Metallica: két új részlet a 3D-s mozifilmből

0721mttnKét új részletet tettek közzé a szeptember végén bemutatandó Metallica Through The Never című, Antal Nimród által rendezett 3D-s filmből. A mozi magyar premierje a legfrissebb információk szerint valószínűleg október 3-án lesz.

Szeptember 27-én debütál az amerikai IMAX mozikban az Antal Nimród rendezte Metallica Through The Never című 3D-s mozi, amelyet aztán egy héttel később követ a premier a többi 3D-s filmszínházban. Az Antal Nimród rendezte mozi alapjait tavalyi edmontoni és vancouveri bulikon rögzítették, ám a film nem szimpla koncertfelvételekből áll, hanem egy road, Trip (Dane Deehan) kalandjait is elmeséli, akit egy Metallica koncert előtt különleges feladatokkal bíznak meg - és ezek teljesítése során hihetetlen történések közepébe csöppen.

A sztoriról a fenti vezérfonalat leszámítva egyelőre nem árult el túl sokat a csapat, ám jó hír, hogy a Forum Hungary Magyarországon is bemutatja a filmet: a premier a Cinema City Aréna IMAX-termében lesz, majd több 3D-s vetítőteremben is meg lehet majd nézni Larsékat.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.