Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Melechesh a RockParton

1129melecheshÚjabb külföldi fellépő érkezését jelentette be a balatonszemesi RockPart fesztivál szervezőgárdája: augusztus 8-án, szombaton a Melechesh is ott lesz a rendezvényen.

Az idei RockPart szombati napja újabb underground nagyágyúval bővül: idén megjelent, kiváló Enki lemezének turnéja keretében fellép Balatonszemesen a közel-keleti zenei elemekkel dúsan megszórt black/thrash/death metalban utazó Melechesh is. Ezen a napon játszik majd a feszten a Tankcsapda, a Marduk, a Kowalsky meg a Vega, a Leander Rising, a Depresszió, az Auróra, a Rómeó Vérzik és a Hétköznapi Csalódások is, így vélhetően a rendezvény leglátogatottabb napja lesz augusztus 8-a.

Ami a további napi beosztást illeti, az augusztus 7-ei nyitónap külföldi headlinerei a Clawfinger és a My Dying Bride, a magyar főattrakció pedig a Subscribe, akik egyik utolsó koncertjüket adják Balatonszemesen. Szintén pénteken lehet számítani a Moby Dick, a Nevergreen, az Alvin és a mókusok, az Omen, az Akela és az Apey & The Pea jelenésére. Augusztus 9-e két külföldi nagyágyúja a Suicide Silence és a The Dillinger Escape Plan, de ezen a napon játszik a Turisas, a Road, a Blind Myself, a Paddy and the Rats, a Dalriada, a Bloody Roots és a Tales Of Evening is. Jó hír, hogy a szervezők szerint ezzel még nem feltétlenül zárult le a külföldi nevek sora, így várjuk az esetleges további fellépők leigazolását. További információk itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.