Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megújult a Santa Cruz felállása, itt az első friss szerzemény

Visszatért a finn Santa Cruz, akik Changing Of Seasons címmel adtak ki egy új dalt. A megújult felállású csapat ősszel nagylemezt is megjelentet.

0409santacruz

A legtöbben egy lyukas garast sem adtak volna a finn glamster Santa Cruz további karrierjéért, amikor egy évvel ezelőtt épp egy amerikai turné kellős közepén lécelt le a zenekar három tagja is Arttu Kuosmanen, azaz Archie Cruz énekes/gitáros mellől. Utóbbi azonban nem tétlenül ült az elmúlt időszakban, hanem áttette székhelyét Hollywoodba, és újjászervezte a csapatot. A banda új tagjai Pav Cruz gitáros, Ero Cruz basszer és Toxy Cruz dobos, de közülük csak a gitáros vett aktívan részt az új album elkészítésében. Utóbbi ősszel jelenik meg, és Kevin Churko szintén producer fiával, Kane Churkóval rakták össze.

Az első új szám Changing Of Seasons címmel máris meghallgatható, a megújult Santa Cruz pedig a fesztiválszezonban a koncertezést is megkezdi.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#4 BB 2019-04-09 13:10
Egy My Remedyvel valóban nem egy kaliber ez a nóta, de én megvárnám a teljes lemezt.
Idézet
 
 
#3 bluevoodoo_13 2019-04-09 12:52
Érezhetően az amcsi metalcore közönségre gyúrnak, amivel nincs is baj, csak épp ebből a dalból pont azok az elemek hiányoznak, amitől imádnivaló az első 3, de főleg a 2-3. SC lemez. Ugye már a második albumon behozták ezeket a metalcore hatásokat, mondogatta is Archie, hogy glamcore a stílus, de akkor nagyon faszán párosították össze a core-os elemeket a klasszikus 80's arénarock feelinggel, ebből már csak a tucat core-os elemek maradtak, és ugyan elsőre nagyon hatásosak (az amúgy tényleg nagyon jól eltalált) elektronikus dolgok, de ez a dal annyira sem ragad, mint az utolsó két album töltelékebb dalai. Nagyon szeretem a bandát, elmentem Stockholmig 2 éve, hogy megnézzem őket, de kicsit aggódom ez alapján, hogy milyen lesz ez a rebootolt Santa Cruz.
Idézet
 
 
#2 Simon Zoltán 2019-04-09 09:05
Ne szépítsük, ez rém gyenge. Santa Cruz néven kiadni, hát...Persze tudom, ez a név már valamennyire be van járatva.
Idézet
 
 
#1 roland78 2019-04-09 07:56
jo ez, csak nekem hiänyzik belöle az a finn iz. kezd elfogyni a lendület
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.