Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Megpróbálunk emlékezni, mindenkit emlékeztetni arra, hogy vannak jó dolgok is az életben”

2020-ban, Methods Of Protest címmel jelent meg a This Calling debütáló nagylemeze a svéd Black Star Foundation segítségével. Most megérkezett egy vadonatúj dal a kettes számú nagylemezről, amit a tervek szerint 2022 tavaszán szeretne kihozni a csapat.

0211thiscalling

A This Calling új single-jének címe The Last Dance, és a dal, illetve a teljes új lemez legnagyobb meglepetése a két új állandó hölgytag, Pettenkoffer Zsófi és Vida Írisz Minami bemutatkozása, akik a tervek szerint élőben is szállítják majd a háttérvokálokat. A csapat így hétfősre duzzadt: Bödecs András (The Idoru, Poison Alley), Fellegi Ádám (Bridge To Solace, In Lak'ech) és Herczeg László (Magma Rise) mellé az első lemez óta csatlakozott Szirota Márió dobon (ex-Alvin és a Mókusok, On Graves), illetve Pap Attila basszusgitáron (Poison Alley, Svnseas, Patikadomb, Soulwave), akik nemcsak az új dalok megírásában működtek közre, de már a lemezen is az ő kezük munkája hallható.

„A világ jelenlegi lelkiállapotában, erkölcsi, szellemi, spirituális, mélyrepülésében abban az információs és kommunikációs kakofóniában, amiben élünk, talán a káosz szóval lehetne a legjobban leírni az irányt, amerre fénysebességgel száguldunk – mondja a szövegekről Fellegi Ádám. – A rendnek nyomát sem látni az emberek szemében-szívében, vagy azokon a csatornákon, amiket (sajnos) kommunikációra használunk. Mindenki a saját igazát harsogja, nem is érdekli, ideje sincs végighallgatni egy olyan véleményt, ami egy másik irányból érkezik. Szintet lépett a megtévesztés, a tömegmanipuláció, a félelemkeltés, a személyi szabadságjogok megnyirbálásának eszközrendszere is. Ezzel a dallal meg sem próbálunk a régi eszközeinkkel, mondanivalónkkal reagálni mindarra a szennyre, ami elárasztja a világunkat, pusztán megpróbálunk emlékezni, mindenkit emlékeztetni arra, hogy vannak jó dolgok is az életben. Egész egyszerűen néha hátra kell dőlni, és jól kell érezni magunkat. Mindent, és mindenkit le kell szarni. Azt hiszem. ehhez sikerült egy igazi indulót írni!"

További részletek hamarosan.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.