Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Megmondtam Tonynak, hogy megölöm, ha meghal"

Ozzy Osbourne szerint a limfómával harcoló Tony Iommi le fogja győzni a betegséget, mert eltökélt és céltudatos, a rajongóktól pedig rengeteg támogatást kap. Sharon Osbourne eközben cáfolta, hogy ő állna Bill Ward Black Sabbathból történt távozása mögött.

„Még több és több támogatásra van szüksége", mondta Ozzy Iommi állapotáról új rádióműsorában, az Ozzy's Boneyardban, amely a SiriusXM Radióban fut. „Nincs fivére, nincs nővére – csak a felesége és a Black Sabbath tagjai. Vagyis bármilyen bátorítás és támogatás jól jön neki. Persze a fószer elkötelezettebb, mint bárki, akivel valaha is találkoztam, szóval minden rendben lesz. Ilyen próbatételek sajnos adódnak az életben. Amikor beütött a bomba Tony daganatos megbetegedéséről, egyből Angliába utaztam, ahol kezelik, mert baromi rosszul éreztem volna magam, ha Los Angelesben maradok. Rick Rubin szintén azt mondta: oda utazik, ahol vagyunk. Ez tőle is nagyon jól esett. Tony le fogja győzni a betegséget. Rengeteg támogatást kap nemcsak tőlünk, de a rajongótábortól is: hihetetlen, mennyit. Nem fog meghalni, megmondhatom nektek. Neki is megmondtam: ha meghal, megölöm."

A Sabbathban eközben áll a bál Bill Ward dobos távozása kapcsán, akit állítólag Ozzy ütőse, Tommy Clufetos helyettesít majd a készülő új lemezen és a turnén. Mivel a pletykagyár természetesen egyből megtalálta az üggyel Sharon Osbourne-t, mondván, ő tehet Ward eltávolításáról, Ozzy felesége és menedzsere a Twitteren reagált a vádakra. „Nem vagyok abban a pozícióban, hogy bárkit is bevegyek vagy kirúgjak a Black Sabbathból. Csakis a férjemet menedzselem, nem a bandát", írta Sharon.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.