Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Megmentettem a Metallicát, amikor beléptem, és megmentettem őket, amikor kiléptem”

Pár hónapon belül összeállhat a Newsted első teljes hosszúságú nagylemeze, amelyet – a Metal EP-hez hasonlóan – négy dalos adagokban kíván rögzíteni az egykori Metallica basszer triója a következő időszakban. Jason rendes terjesztést ígér az anyaghoz.

„Minden nyolc-tíz hétben csinálunk négy-négy dalt, vagyis lesznek új témák, és a három kéthavi periódus után összerakjuk a komplett anyagot”, mondta Jason a Metal Forcesnak. „Az a tervem, hogy a három különböző dalgyűjtemény címeiből áll majd össze a lemez végső címe, és a teljes album beszerezhető lesz bakeliten.”

Jason az interjúban természetesen a Metallicáról is beszélt, és elárulta: esze ágában sem lenne visszamenni James Hetfieldékhez. „Ha a Metallicában maradok, már nem lenne Metallica. Nem mondtam még ezt senki másnak, de most elmondom: megmentettem a Metallicát, amikor beléptem, és megmentettem őket, amikor kiléptem. Azért tudnak még mindig létezni, mert mindkét dolgot megléptem. Nem egyedül rajtam múltak ezek a döntések, senki se vegye így: nem írom a saját számlámra az egészet. Bármikor készül rólunk egy közös kép, vagy valaki előáll egy másikkal, egyből megkérdezik: visszamész a zenekarba? Kérlek, menj vissza! És hasonlók… Ez azonban nincs a tervek között. Már tagja voltam a Metallicának majdnem a zenekar karrierjének felében. Jól érzem magam a bőrömben. Az isten verje meg, nincs szükségem arra, hogy a Metallica tagja legyek!”, nevetett a basszer az interjúban.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#4 csulino2 2013-01-25 20:31
letromfolta a Metallicat sokkal jobb és érdekesebnek tunik nekem! 91-ig imádtam oket,de uttána már halgathatatlan sajna.alig várom hogy officiálsan is kijojon és meglátsuk! eddig én nálam 91 utántol jason-metallica 4:0 :-)
Idézet
 
 
+2 #3 Bakk-Dávid László 2013-01-25 12:32
@cs9

én ezek után nem vennék rá mérget. De ki tudja...? :)Idézet - cs9:
én azt nem értettem sosem h mért nem bontakozhatott ki soha!szinte soha.......nagyon jó basszer és kurva jó témái lehettek volna ÉN SZERINTEM LEGALÁBBIS......lehet sokkal jobb lettt volna a Load/Reload páros is


Én ezek után nem vennék rá mérget. Bár a fene tudja...

Úgy vettem észre, hogy Hetfield Trujillót istenítő - és egyben Jasont kicsit leblamáló - kijelentése óta, Jason szerepével kapcsolatban is kezd kialakulni egy olyasféle meddő vita, ami Mustaine-nel kapcsolatban már évtizedek óta folyik... Még szerencse, hogy egy igazi úriember ez a figura.
Idézet
 
 
+6 #2 cs9 2013-01-24 12:44
én azt nem értettem sosem h mért nem bontakozhatott ki soha!szinte soha.......nagyon jó basszer és kurva jó témái lehettek volna ÉN SZERINTEM LEGALÁBBIS......lehet sokkal jobb lettt volna a Load/Reload páros is
Idézet
 
 
+8 #1 tschaby 2013-01-24 10:16
Akármennyire nem kiugró zene ez, sokkal inkább hallgatnám ezt egy álló napon át, mint bármelyik 91 utáni Metallicát akár csak egyszer elejétől a végéig!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.