Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Meglepheti majd a tábort a következő Paradise Lost

0613plostHa valakinek nem lett volna elég meglepetés Nick Holmes csatlakozása a death metal szupergroup Bloodbath soraihoz, további érdekességekre is készülhet: Adrian Erlandsson dobos szerint a Paradise Lost következő lemeze is rejt majd olyasmiket, amikre a többség egyáltalán nem számít…

„Nagyjából kilenc dalunk van meg demóformában”, mondta Adrian a Rock Overdose-nak. „Szerintem páran meg fognak lepődni… Egyelőre nem tudok konkrétumokat mondani a dalokról, mert ezek még csak demók, de például az éneket tekintve is vegyes a kép. Bizonyos részletek lehetséges, hogy súlyosabbak lesznek a Tragic Idolon hallottaknál. De ezt persze az ember csak akkor tudja, amikor elkészült a végleges felvételekkel…”

A Paradise Lost új lemeze valamikor 2015 elején jöhet ki, de a csapatra szeptember 20-án még egy speciális koncert is vár a bulgáriai Plovdivban: egy több mint százfős szimfonikus zenekar csatlakozik majd hozzájuk. „Úgy gondoltuk, jó ötlet lenne egy ilyen fellépés”, mondta az ötletről korábban Holmes. „Egy ideje már gondolkodtunk valami hasonlón, de elég nehéz összehozni az ilyesmit. Viszont a dalaink egy része úgyszólván kiált a nagyzenekari hangszerelés után, szóval jó, hogy végre összejön a dolog…”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.