Shock!

március 06.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megjelent Ripper, Tyrant és Peck lemeze, hallgasd meg a Wrath Of Asgard című dalt!

Kisebb csúszást követően végre megjelent a The Three Tremors első nagylemeze, amelyről most még egy szám hallgatható meg. A formációt három énekes, Tim „Ripper" Owens, Harry „The Tyrant" Conklin és Sean „The Hell Destroyer" Peck alkotja.

0831ttt

Különleges lemez látott napvilágot január 25-én Three Tremors néven: az elnevezés három heavy metal torkot takar, konkrétan Tim „Ripper" Owenst (Judas Priest, Iced Earth, Yngwie Malmsteen), Harry „The Tyrant" Conklint (Jag Panzer) és Sean „The Hell Destroyer" Pecket (Cage, Death Dealer, Denner / Shermann). „Sean bandája, a Cage annak idején nyitózenekar volt San Diegóban, a Judas Priest Jugulator turnéján", mondja a projekt megalakulásáról Ripper. „Ott találkoztunk először, és ő keresett meg azzal, hogy élesszük fel a régi ötletet, és készítsünk el egy lemezt, aztán turnéztassuk is meg. Jól hangzott a dolog, az album pedig roppant erősre sikeredett. A rajongók megérdemlik, hogy tényleg létezzen ez az egész. Két nótát már előadtunk élőben is, amikor San Diegóban videót forgattunk az első single-hez, és az is óriási volt."

Érdekesség, hogy The Three Tremors néven eleinte Bruce Dickinson, Rob Halford és Geoff Tate tervezett projektet valamikor az ezredforduló környékén, amelynek nevét aztán később Trinityre változtatták. Ebből azonban végül nem lett semmi.

thethreetremors_cA dallista az alábbi:

01. Invaders From The Sky
02. Bullets For The Damned
03. When The Last Scream Fades
04. Wrath Of Asgard
05. The Cause
06. King Of The Monsters
07. The Pit Shows No Mercy
08. Sonic Suicide
09. Fly Or Die
10. Lust Of The Blade
11. Speed To Burn
12. The Three Tremors (bónusz)

A három énekest élőben a Cage hangszeresei, azaz David Garcia gitáros, Casey Trask gitáros, Alex Pickard basszusgitáros és Sean Elg dobos kíséri majd. Az októberre tervezett kiadás végül e hét péntekig csúszott, de végre kijött a lemez, és most a Wrath Of Asgard című dal is meghallgatható róla.

 

Hozzászólások 

 
#4 Scarecrow 2019-01-28 09:03
Nem vágom miért szörnyű ez ??? 3 nagyszerű énekes kíméletlen us powert nyomat. Aki eleve nem komálja a sikitósabb dolgokat, annak tök felesleges meghallgatni a dalokat, eleve a nevek alapján is lehet sejteni, hogy nem vmi európai dajdajos pop-power muzsikát fog kapni az ember...
Idézet
 
 
#3 Tulus 2019-01-27 15:18
Tényleg kijárna neki egy normális zenekar.
Idézet
 
 
#2 methanor 2019-01-27 14:14
Ez a szerencsétlen Ripper amibe belenyúl az mind bukta,szörnyű ez is.......pedig van hangja.Csak nem találta meg a saját hangját,stílusá t.
Idézet
 
 
#1 Tulus 2019-01-27 10:12
Az új dal tetszik.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.