Shock!

május 08.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megjelent Jeff Waters első szólóalbuma, nyáron speciális Alice In Hell-jubileum Szlovákiában

Nem is egy, hanem egyenesen három szólóalbummal jelentkezik Jeff Waters. Az Annihilator agytrösztjétől máris megjelent az első lemez, amit jövőre, majd utána követnek a folytatások.

0427jeff

Az Annihilator környékén egyelőre nem várható új lemez, ez azonban nem jelenti azt, hogy Jeff Waters a babérjain ül. A kanadai gitármester egyenesen három új albumot jelentett be, ám ezek szigorúan nem a zenekar keretei között látnak majd napvilágot. „Harmincöt év és tizenhét Annihilator-stúdióalbum után kihozok három szólóalbumot, hogy kiadjam magamból a bennem rejlő rock'n'rollt! – mondja Jeff. – Igen, jól hallottátok: három lemez is érkezik, eltérő stílusban, más zenészekkel, énekesekkel, produkciós munkával. Ha az egyik nem tetszik, a másik kettő még akkor is simán bejöhet!"

amerikankaos_cAz Amerikan Kaos néven futó szólóalbum-széria első darabja, a Havancsák Gyula borítójába csomagolt Armageddon Boogie máris megjelent, rajta az alábbi dalokkal:

01. My Little Devil
02. The Pasadena Four
03. Roll On Down The Highway
04. Wait For Me (In Heaven)
05. Nobody
06. Armageddon Boogie
07. Pull The Wool
08. Our Love Song
09. Make Believe
10. Let It Go

A második felvonás, az All That Jive 2025 márciusában, a harmadik The Sweeple Swing 2026 februárjában érkezik. Waters azért közben persze az anyazenekarát sem hanyagolja el: a klasszikus Alice In Hell debüt harmincötödik jubileumát épp a szomszédban, Szlovákiában ünnepli majd meg június 29-én, a Topfesten. Itt a teljes album terítékre kerül majd, a mikrofonnál Stu Block énekessel, illetve a zenekarban az eredeti anyagot is feljátszott Ray Hartmann dobossal.

 

Hozzászólások 

 
#1 Jaxteller 2024-04-29 11:50
A 90es években Jeff az egyik legnagyobb tehetségnek számított Dimebag Darrell mellett. Nemhiába figyelt fel rá Dave Mustaine is. Olyan szólókat tud nyomatni hogy az ember csak néz! Viszont furának tartom hogy 89 óta egyetlen jó vagy legalább épkézláb lemezt nem tud összehozni. Ez a lemez is csak egy bohóckodás. Nem értem hogy kinek szánta ezt is.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.