Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megindultak az új Black Veil Brides-album munkálatai

0903bvbMáris megkezdte a stúdiómunkát új nagylemezén a kaliforniai Black Veil Brides. Az album megjelenése valamikor 2016 derekára várható.

Alive And Burning címmel, július 10-én koncertvideóval jelentkezett a Los Angeles-i Black Veil Brides, akik máris stúdióba vonultak, hogy elkezdjék új albumuk munkálatait. Miközben a Los Angeles-i csapat legutóbbi, 2014 végén kiadott, self/titled nagylemeze Bob Rockkal készült, Andy Biersackék ezúttal visszatértek John Feldmannhoz, a Goldfinger vezéréhez, akivel eddigi legsikeresebb munkájukat, a csak az Egyesült Államokban mintegy 200 ezer példányban elkelt Wretched And Divine: The Story Of The Wild Ones konceptlemezt is csinálták.

Az album irányvonaláról egyelőre semmit sem tudni.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 neduddmegki 2015-12-08 00:23
A "Set The World/Wretched/IV" lemezek hibátlanok, és abszolút megérdemelten lehetnének már felsőbb ligában is. Elhagyták a sminkeket, nincs is rá szükség (ez felesleges céltábla lehetett a fanyalgó "megmondóemberek nek", meg az őket le-emósozóknak, aki szvsz meg sem hallgatták a zenéjüket). Egyetlen gyenge pontjuk éppen Andy hangja élőben - a DVD-n erősen kűzd saját korlátaival, pedig a sacc/kb 1,5 oktávos hangterjedelmér e írta dallamait... Orgánuma azonban egyedi, azonnal felismerhető.
Már a Set The World.. után be kellett volna robbanniuk, de ezek szerint még 1-2 lemez kell ehhez - ami nem is baj, legalább tartja bennük a tüzet :)
Idézet
 
 
+4 #1 Ramones666 2015-12-07 13:29
Lehet őket szidni..de zeneileg meglehetősen komoly zenét tolnak a srácok, attól meg hogy betudtak törni a mainstream világába nem lehet őket elítélni. Belegondolva annak idején ha a Metallica nem csinálja meg a fekete lemezét, amivel ténylegesen felkerültek a csúcsra és ami miatt mindenki ismeri a nevüket hatalmasat vesztett volna a világ. Azután őket is fosta a TV, támogatták őket stb. Vagy a Queensryche akik az EMPIRE lemezzel lettek igazán ismertek. Akkor mindenki szidta ezeket a lemezeket, együtteseket, árulóknak tartották őket, ma meg sírunk hogy közel sem képesek hasonló lemezeket lerakni az asztalra. Ezzel azért nem akarom összmosni a BVB-t a 2 korszakalkotó bandával, de ezek a srácok értékelhetőbb cuccokat dobnak ki mint manapság az Avenged Sevenfold, vagy még a másik kedvencem a FIVE FINGER, akik a mostani lemezükkel már tényleg magukat utánozzák. Én azt veszem észre ezek a srácok fejlődnek, és mernek mindig picit újabb dolgokat belevinni a zenéjükbe. Továbbá sajnálom hogy eddig az oldalon egy Falling in Reverse lemezt, vagy Attilát sem elemeztetek. Megértem hogy a 2 frontember nem illik bele talán ebbe a képbe, de a lemezeken lévő zene véleményem szerinte elég magas színvonalt képvisel. Elég megnézni a Fallingból kiszállt Jacky Vincent gitárost, akinek a szólólemezén Paul Gilbert is játszik, és sokan most őt tartják az egyik legtehetségeseb b fiatal gityósnak. Jah és végül hozzá tenném, hogy a BVB elég magas színvonalon nyumul élőben is...embert még nem láttam csalódva a koncertjükről távozni!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.