Shock!

augusztus 15.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Meghiúsult a System Of A Down budapesti fellépése, nem lesz új dátum

0930systzEddig úgy tűnt, csak halasztják a System Of A Down eredetileg 2020. június 17-re leszervezett budapesti fellépését. A Live Nation most azonban sajnos azt közölte: a buli elmarad, később sem fogják pótolni.

Huszonkét év után tért volna vissza Magyarországra júniusban a System Of A Down, a koronavírus-járvány miatt azonban ez a turné sem valósul meg az eredetileg tervezett időpontban. Az októberi jegyértékesítési startnál mindössze néhány nap alatt teltházassá vált koncertnek a sem: a hivatalos Facebook-esemény szerint új időpontot kerestek, ám a szervező Live Nation most arról számolt be: az egyeztetések nem hoztak eredményt. „Ezúton értesítjük a közönséget, hogy bár az elmúlt időszakban azon dolgoztunk, hogy az elhalasztott System Of A Down-koncertnek új időpontot találjunk, sajnos az egyeztetések nem vezettek végül eredményre. Ezért az eredetileg a Budapest Arénában június 17-re meghirdetett System Of A Down-koncert – ahogy a turné több más állomása is – elmarad. Jegyértékesítő partnerünk hamarosan jelentkezik a vásárláskor megadott email címen a további információkkal”, áll a cég nyilatkozatában.

A Live Nation felhívja a figyelmet, hogy visszatérítésként koncertutalvány is választható, amely 2021. december 31-ig váltható be, és felhasználható lesz bármelyik Live Nation által szervezett rendezvényre.

 

Hozzászólások 

 
#4 Codename333 2020-06-10 20:21
nem volt jegyem rájuk,nem is érdekelnek régóta. Főleg a krakkói bulijuk óta. 4 nagypofájú egoista pojáca akik egymást sem képesek elviselni.Ezen annyira meg sem lepődtem. Minek pótolni :D pénz van....hakni is lesz bőven jövőre....ennyit erről.Sajnálatos de annyi mindenről sztem nem maradnak le a rajongók.Maximum akik még nem látták őket valahol itt a szomszédban.
Idézet
 
 
#3 RobertThorn 2020-06-10 07:36
Én igazából csak azt nem vágom, hogy miért van egyáltalán ez a 'nem sikerült új időpontot találni' jelenség. Komolyan, egyesek úgy tesznek, mintha most tavasszal és nyáron a világon bármiféle turné volna/lenne, mintha a 2020ra előre betervezett dolgokból bármi is most zavartalanul folyamatban lenne, ami miatt értelemszerűen tartani kellene a 2021re ugyanúgy előre tervezett ütemtáblát - ami pedig ütközést okozhat néhány elmaradt 2020as koncert bepótlásával..
.
Értitek. a Pearl Jam pl. nem annyira az én zeném, mégis példaértékű ahogy a koncertek pótlását intézték. Megértették, hogy az idei év en bloc kuka, tekintsük úgy, mintha nem is volna 2020, így ennek megfelelően fogták és szimplán áttették a koncertjeiket asszem napra pontosan egy évvel későbbre. Problem solved. És mindezt másfél-két nap alatt meg tudták lépni, le tudták szervezni az új bulit mindenhol.

Ezzel szemben a SOAD meg hónapokon át lebegtet, majd végül beint, hogy áinkábbmégse.
Idézet
 
 
#2 TomTom86 2020-06-09 15:06
Nem is baj, amiota beintettek a magyar rajongoknak, mert a politikaval nem ertenek egyet, nem is foglalkozom veluk. Ennek a zenerol kellene szolnia + az ember lazuljon szorakozzon egyet a koncerten
Idézet
 
 
#1 revdav11 2020-06-08 20:23
Ezért megérte várni a nagyon komoly hétfői bejelentésre. Nagyon kemény meló folyhatott a háttérben, ha sikerült 1 arénakoncertet átvinni 2021-re.
Érdekes módon a többi együttesnek sikerült.

Nekem az is furcsa, hogy csak Svájba mennek, simán benne van, hogy lejjebb kellett volna adni a gázsiból és nem akartak...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.