Shock!

június 13.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Meghalt Jon Wysocki, a Staind alapfelállásának dobosa

Elhunyt Jon Wysocki. A Staind és a Soil korábbi dobosa mindössze 53 éves volt.

0520wysocki

Meghalt a Staind alapfelállásának dobosa, Jon Wysocki. A halál okát hivatalosan egyelőre nem közölték, de a zenész az utóbbi időben a hírek szerint májproblémákkal küzdött. Wysocki az 1995-ös alapítástól kezdve egészen 2011-ig dobolt a Staindben, majd később rövid ideig a Soilban is játszott. Az utóbbi néhány évben a Lydia’s Castle nevű zenekar sorait erősítette.

„Közös barátok révén ismertük meg Jont 1994-ben – tette közzé a Staind a tragédia kapcsán. – Mike-kal, Aaronnal és Johnnyval négyesben 1995 áprilisában alapítottuk meg a Staindet, és a következő tizenhét év életünk legszebb időszakai közé tartozott. A massachusettsi Ludlow-ban kezdtük, majd körbeturnéztuk a világot, Jon pedig alapvető részét jelentette a zenekarnak. Lélekben a családjával és a rajongókkal vagyunk, akik szerették.” „Nagyon szomorú vagyok – írta külön nyilatkozatában Aaron Lewis énekes. – Elveszítettem egy barátomat, akit testvérként szerettem, akivel testvérként harcoltam, testvérként törődtem, akiért testvérként aggódtam, testvérként sírtam… Mert a testvérem volt, a fegyvertársam. Egészen más lett volna az utam nélküle, a közösen megvívott harcaink nélkül. Az egymás ellen vívott csatáink és a vállvetve, a démonaink ellen viselt harcunk nélkül is, legyenek azok győztes vagy vesztes csaták. Jon a barátom volt. A testvérünk volt. Megszakad a szívem. Innentől minden más lesz. Találkozunk odaát, barátom, testvérem! Jó utat!”

 

Hozzászólások 

 
#1 kornel 2024-05-21 18:45
A fenti baromi jó nóta lenyomata annak a talán utolsó időszaknak,amik or ezek a fogós rádiórock dolgok pörögtek a mainstream-ben.2000es évek eleje... Staind,Nickelba ck,POD,Puddle of Mudd... Aláfestő zenéi voltak azoknak az éveknek,ha akartad,ha nem.Break the Cycle is egy jó kis anyag volt.Nyugodj békében,Jon.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.