Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Meghallgatható az első dal David Ellefson új szólólemezéről

Július 19-én szólólemezzel jelentkezik David Ellefson. A Sleeping Giants a Megadeth basszusgitárosának új könyve, a More Life With Deth anyagához kapcsolódik, és máris meghallgatható róla egy dal.

0421de

Július derekán jön ki David Ellefson új önéletrajzi könyve, a pár éve megjelent My Life With Deth folytatása, a More Life With Deth. A Megadeth basszere üzleti partnerével, Thom Hazerttel közösen rakta össze a kötetet, amely elsősorban Ellefson karrierjének késői szakaszára koncentrál, és egy Sleeping Giants című lemez is kapcsolódik hozzá, amely a hónap második felében lát napvilágot. Utóbbi az Ellefson és Hazert által rögzített új számok mellett demókat, kiadatlan felvételeket tartalmaz majd például David egykori F5 projektjétől, de helyet kap rajta egy If You Were God című régebbi dal is John Bush énekével, illetve a Giuffria egykori torkával, David Glen Eisley-val rögzített darabokat is hallhatunk majd. Mellettük olyan vendégek bukkannak fel itt-ott a dalokban, mint például Chris Poland (ex-Megadeth), Eric A. Knutson (Flotsam And Jetsam), Mark Tremonti (Alter Bridge), Ron „Bumblefoot” Thal, Juan Garcia (ex-Agent Steel), Ken Mary (Fifth Angel) vagy Dave McClain (ex-Machine Head, Sacred Reich).

A lemez dallistája így fest:

01. Vultures
02. Sleeping Giants (ft. DMC)
ellefson_c03. Hammer (Comes Down) (ft. Mark Tremonti, Chris Poland, and Eric AK)
04. Vultures (Kristian Nairn Remix)
05. If You Were God (ft. John Bush)

F5 Demos

06. Deadman Rise
07. I Fall
08. Bleeding
09. Why Can't We Die
10. Dying On The Vine
11. Faded
12. Undeniable
13. Feel Your Pain
14. Out In The Rain (ft. David Glen Eisley)
15. Voices (ft. David Glen Eisley)

Az elsőként bemutatott Hammer (Comes Down) dalban mindjárt elég komoly zenészparádénak lehetünk fültanúi: a számban Hazaert mellett Knutson énekel, illetve egyszerre vendégszerepel Mark Tremonti, Chris Poland, Dave McClain, Joey Radziwill (Sacred Reich) és Andy Martongelli (Altitudes And Attitude).

 

Hozzászólások 

 
#3 Charlie Firpo 2019-07-03 19:42
Mondjuk a klip tényleg eléggé tré. Amikor az énekes csávó ott üvölt a fabódé ajtajában, olyan mint, ha hascsikarása lenne és ordítana egy tekercs budipapírért. Én viszont nem fostam le a bokám sem a hallottak, sem a látottak alapján.
Idézet
 
 
#2 Jézus 2019-07-03 11:42
Oké, a zenei rész az relatív, engem sem győzött meg egyelőre. Viszont belekötni egy metal zenészbe az igénytelensége, kinézete miatt eléggé faszság. Nem nézhet ki mindenki úgy, mint Sebastian Back ifjúkorában, vagy, mint a modern, jólfésült metal-zenészek.

Nem, én nem így nézek ki, mint ő, de hát most nehogy már egy old school metal arcba kössünk bele a kinézete miatt, aki úgy néz ki, mint gyakorlatilag bármilyen old school metalhead. Szíve joga, ne legyél pózer.

Pontosan úgy néz ki, mint ah

Idézet - Jessie:
Vegyük sorba:
- szarul szól
- jellegtelen az egész, kínosan béna riffekkel
- Hazertnél kevés undorítóbb "frontember" létezik, loncsos rasztás, kibaszottul dagadt, büdös, ápolatlan szakállú, szőrös hónaljú, igénytelen redneck stílus, és fahangon üvöltözik
- húsz éve idejétmúlt vizuális világú klip

Kinek kell ez, de tényleg?
Idézet
 
 
#1 Jessie 2019-07-02 13:18
Vegyük sorba:
- szarul szól
- jellegtelen az egész, kínosan béna riffekkel
- Hazertnél kevés undorítóbb "frontember" létezik, loncsos rasztás, kibaszottul dagadt, büdös, ápolatlan szakállú, szőrös hónaljú, igénytelen redneck stílus, és fahangon üvöltözik
- húsz éve idejétmúlt vizuális világú klip

Kinek kell ez, de tényleg?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.