Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Meghallgatható a Trivium új, The Sin And The Sentence című nagylemeze

Tegnap, The Sin And The Sentence címmel megelent a Trivium új albuma. A lemez most elejétől végéig meghallgatható hivatalosan.

0801trivium

A Roadrunnernél jött ki tegnap felében a floridai Trivium új nagylemeze, amelyet Josh Wilbur producerrel rögzített a zenekar, és két évvel követi a a 2015-ös Silence In The Snow-t. Ez lesz egyben a banda első albuma Alex Bent dobossal, aki korábban a Battlecrossban és a Decrepit Birthben dobolt, illetve a Testament beugrósaként is játszott pár turnén, amikor Gene Hoglan épp nem ért rá, a Triviumban pedig Paul Wandtkét váltotta.

A Triviumra jelenleg egy alapos észak-amerikai turnén játszik az Arch Enemy, a While She Sleeps és a Fit For An Autopsy társaságában. Az új lemez alább teljes egészében végighallgatható.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+6 #3 Czéh Péter 2017-10-22 11:10
Egy-egy riffel nagyon megleptek a srácok, tényleg kicsit Shogunos az irány, de közben megtartották az egyszerűbb megközelítésű nótafelépítések et a stadionrefrének kel együtt. Nekem tetszik az irány, élőben amúgy is szimpatikusak és jól játszanak, ebbe nagyon belekötni nem lehet. Nem váltja meg a világot, de erős anyag.
Idézet
 
 
+5 #2 Aldor 2017-10-21 19:40
Brutálisan jó lett szerintem is, ezzel a lemezzel megvettek kilóra. Érdemes megnézni a youtube-on Alex Bent dob-tutorialját a Betrayal című dalhoz. Állat! Csak így tovább!
Idézet
 
 
+7 #1 valarmorgulisz 2017-10-21 18:45
Ez szerintem megrázóan jól sikerült lemez. Padló teljesen. Bent brutális, de dalok is pokoli erősek. Talán csak a záró tétel és a Heart from you hate nem bejövős annyira. Talán Shogun óta nem voltak ennyire jó dalaik.

Egyébként most kezdek élni a gyanúperrel, hogy a Silence lemezt beáldozták annak érdekében, hogy meglessék, mennyire bejövős a dallamosodás, meg a rádiósabb megközelítés. Mivel látták, hogy fanyalogtak az elpuhulásra, de a dallamosodás nem volt annyira rossz ötlet, összekötötték a jó elemeket és voilá. Sin and the sentence.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.