Shock!

május 07.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megérkezett a második új Killswitch Engage dal

0319jesseNyilvános a második teljes dal is a Killswitch Engage most már tényleg nagyon hamar érkező új lemezéről, a Disarm The Descentről. A szám a The New Awakening címet viseli, és ismét cáfolja azokat az előzetes nyilatkozatokat, amelyek szerint Adam Dutkiewiczék ezúttal kísérletezősebbre vették volna a figurát - viszont megint nagyon jó…

Március 29-én jelenik meg a Killswitch Engage új albuma, a Disarm The Descent, amelyről az első single, az In Due Time már ismert pár hete, most azonban megérkezett a második dal, a The New Awakening végleges stúdióverziója is, és alább meg is hallgatható. A massachusettsi ötösfogat tagjainak egybehangzó ígéretei szerint számos zenei újdonsággal szolgáló új Killswitch lemez producere természetesen ismét a gitáros Adam Dutkiewicz volt, de a keverést már a Megadeth, a Testament, az Exodus, az Accept és a Nevermore lemezein már bizonyított Andy Sneapre bízták.

A dalok az első kiszivárgott hírek szerint gyorsak, brutálisak és intenzívek lesznek, és mivel ez az első Killswitch lemez Jesse Leachcsel a mikrofonnál a 2002-es Alive Or Just Breathing óta, garantált, hogy igen magas elvárásoknak kell vele megfelelniük.

A lemez végleges dallistája így fest:

01. The Hell In Me
02. Beyond The Flames
03. New Awakening
04. In Due Time
05. A Tribute To The Fallen
06. The Turning Point
07. All That We Have
08. You Don't Bleed For Me
09. The Call
10. No End In Sight
11. Always
12. Time Will Not Remain

A Disarm The Descent megjelenését természetesen intenzív turnézás követi majd, és a zenekar Európában kezdi meg a koncertezést. Magyar buli sajnos nem lesz, de Bécsben április 24-én elcsíphető a csapat.

 

Hozzászólások 

 
#1 Vanishpower 2013-03-21 10:40
Az első szám jobb volt. A zenei újdonságokról meg annyit, hogy lehet, hogy olyan apró változtatások vannak a zenében amiket mi nem hallunk meg, de neki a megszokottól mégis nagyon eltérnek. Amit eddig észrevettem, hogy mindkét számban van szóló. Ez meg azért nem volt nagyon jellemző rájuk.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.