Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Megbeszéltük, hogy mindent megoldunk, aztán kaptam egy üzenetet, hogy ki vagyok rúgva”

0613jgMúlt hét óta tudjuk, hogy ismét visszatért a Crowbarba az alapember Sexy T, aminek a banda táborában nyilván mindenki egyként örül. Az elbocsátott Jeff Golden basszer azonban kevésbé tűnik boldognak, és elmondása szerint nem is túl szépen váltak meg tőle…

Kitette a Crowbar a 2013 óta szolgáló Jeff Golden basszusgitárost, hogy ismét visszavegye Todd Strange-et, azaz Sexy T-t, aki egy januári New Orleans-i bulin már egyszer színpadra lépett a csapattal. Goldent ennek fényében nem is nagyon vágta mellbe, hogy állás nélkül maradt. „Egyáltalán nem lepett meg”, mondta a House Of Tortured Soulsnak a kirúgott basszer. „Igazság szerint már akkor is tudtam, hogy így lesz, amikor felhívtak. Ugyanis először befutott egy hívás, amelynek során megbeszéltük, hogy mindent megoldunk, aztán öt perccel később kaptam egy szöveges üzenetet, amiben már az állt, hogy ki vagyok rúgva. Szóval nem lepődtem meg. Már három hónappal ezelőtt is hallottam a pletykákat az eredeti arc visszatéréséről, de amikor rákérdeztem, a többiek annyit mondtak: ez csak híresztelés, nem így lesz, és egyébként sem bánnának velem így. De azt azért tudtam, hogy valami van, és ugyan egy kommentben ők azt állították, tájékoztattak az ügyről, ez azonban nem igaz. Én is a Facebookról értesültem róla.”

Goldennek persze mondtak pár indokot arra, miért nem tartanak már igényt a szolgálataira, de ő személy szerint nem tartja ezeket elegendőnek. „Mondtak pár okot, de én egyiket sem gondoltam elégnek ahhoz, hogy elküldjenek. Maradjunk ennyiben. A zenekar egyik tagjával ma is baráti kapcsolatban vagyok, mindig jól kijöttünk, és ez így is marad. Mint azt Kirk is írta a dolog kapcsán a posztjában, egy zenekarban játszani olyan, mint egy kapcsolat, és néha nem működik. Az üzlet az üzlet, a barátság meg barátság. Én csak a módszert tartom aggályosnak. Mármint azt, hogy csak egyvalakivel maradtam baráti viszonyban… Később persze lehet, hogy minden rendbejön majd, de most… Mindenesetre most a saját zenei dolgaimra koncentrálok majd, nekik meg ott van Todd, szóval hosszabb távon mindenkinél működni fog ez így is.”

A zenekar november 17-én ismét Budapesten lép fel az Overkill, a Desecrator és a Shredhead társaságában. További részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 bumburnyák 2016-06-14 09:14
Sajnos sokmindent el tudok már képzelni Kirk-ről , azokután, hogy felberúgta a saját földön fekvő rajongóját.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.