Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még sehogy sem áll a következő lemezzel az AC/DC

Túl látványos aktivitást nem érdemes várni idén az AC/DC-től, legalábbis ha hihetünk Cliff Williams basszusgitárosnak, aki még egy hangot sem hallott a Young testvérek új dalötleteiből. Ezek alapján 2014 előtt gyakorlatilag biztosan nem várható új album a bandától.

„Most éppen semmin nem dolgozunk”, mondta az egyébként a szinte soha nem nyilatkozó Cliff Williams a BackstageAxxess.comnak. „Még mindig a legutóbbi turné fáradalmait pihenjük ki, szóval mindenki elvan és a saját dolgaival foglalkozik. Angus és Malcolm Young írja az anyagokat, és ha összehoztak valamit, majd szólnak nekünk is. Összeraktak már egy csomó ötletet – van, amit jobban, van, amit kevésbé –, aztán ha elérkezett az idő, stúdióba vonulunk, vagy egy kis próbahelyre, és egy producerrel rendberakjuk az egészet. Utána pedig felvesszük, nálunk ez így működik. Biztos vagyok benne, hogy Malcom és Angus rászánják az időt a dalszerzésre, de arra még nincsenek készen, hogy a zenekar többi tagja is beszálljon a melóba.”

Tavaly Malcolm Young, a csapat főnöke is elismerte a Classic Rock magazinnak: lehet, hogy az új AC/DC lemez később érkezik, mint azt az első nyilatkozatokban sejtetni engedték. „Egy kis időbe még beletelik – egy vagy két évbe, ilyesmi…”, mondta akkor a gitáros. „Már jammelgettem pár nótaötleten, de ez nálam folyamatos, akárcsak a zenekar többi tagjánál. Még mindig dolgozunk. De a Stiff Upper Lip és a Black Ice között hosszasan pihentünk, szóval szerintem most is szükségünk van pár évre ahhoz, hogy összeszedjük magunkat és egy kicsit többet melózzunk a lemezen.” Brian Johnson énekes egy tavalyi interjúban azt is megpendítette, hogy a zenekar tagjai közül valakinek meg nem nevezett egészségügyi problémái támadtak, ami szintén hátráltatta a munkálatokat.

A 2008-as Black Ice album közel 7 millió példányban kelt el világszerte, a hozzá kapcsolt, Budapestet is elért turné pedig 441,1 millió dolláros bevételével minden idők harmadik legsikeresebb koncertsorozatának számít.

 

Hozzászólások 

 
-1 #4 Metal 2013-04-03 23:20
Idézet - kazánkovács:
A "Black Ice" is nagyon jó lemez volt! Inkább adjanak ki ritkábban lemezt, de az maradjon az eddigi magas színvonalon. A budapesti koncert anno nagyon jól szólt, bár a mozgásuk a koruknak megfelelő volt már akkor is: látszott, hogy túl vannak már a zeniten.


Szerintem nem jó a Black Ice...csak önismétlés az egész...:/
Idézet
 
 
+1 #3 kazánkovács 2013-04-03 22:32
A "Black Ice" is nagyon jó lemez volt! Inkább adjanak ki ritkábban lemezt, de az maradjon az eddigi magas színvonalon. A budapesti koncert anno nagyon jól szólt, bár a mozgásuk a koruknak megfelelő volt már akkor is: látszott, hogy túl vannak már a zeniten.
Idézet
 
 
+5 #2 Takács Attila 2013-04-03 16:29
Hát ja, ilyen idösen csoda hogy a Black Ice-t még kiadták! Nem lehet mindenki Lemmy!
Idézet
 
 
+5 #1 99 2013-04-03 13:40
nem meglepő sztem. Ha ennyi pénzt kaszáltam volna én is akkor én sem kapkodnék. A másik meg az h kicsit már megfáradt eza banda is akármiylen jó volt ill akármilyen jó még most is. Az igazán nagy zenéiket már kiírták magukból.....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.