Shock!

július 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Még idén megjelenhet a Testament új albuma

Elkészült új lemezének felvételeivel a Testament. Chuck Billyék augusztusban Budapesten is ismét fellépnek.

0208testament

Amennyiben hihetünk Gene Hoglannek, rögzítette új nagylemezének dalait a Testament. „Tudom, hogy június 12-éig be akartuk fejezni a felvételeket”, mondta a dobos a Talk Toomey podcastben. „Azt nem tudom pontosan, éppen mivel foglalkozik most a producerünk, Andy Sneap, de szerintem éppen turnézik a Judas Priesttel. Viszont az biztos, hogy ő fogja keverni a lemezt, a stúdióban pedig Juan Urteagával dolgoztunk, akárcsak a legutóbbi alkalmakkor is.”

Pontos megjelenési dátummal egyelőre a dobos sem szolgálhat, de a banda céljai egyértelműek. „Nem én vagyok az, akinek hivatalosan nyilatkoznia kell ebben az ügyben, de még mindenképpen 2019-ben ki akarjuk hozni a lemezt. Ehhez persze június közepéig tényleg el kell készülnünk, szóval ha utána elkészül a keverés, majd legyártják a lemezt, még 2019-es megjelenést tartok valószínűnek. Ha pedig ez nem jönne össze, akkor 2020 elejét.”

Amíg a 2016-os Brotherhood Of The Snake folytatása megjelenik, a zenekart ismét meg lehet nézni Magyarországon élőben. A koncert augusztus 7-én lesz a Barba Negra Trackben, a Moby Dick és az Iron Reagan társaságában, részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.