Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még idén kijön az új Marilyn Manson: „Mintha végre mindent sikerült volna egybesűrítenem”

Még idén megjelenhet a következő Marilyn Manson-lemez. Az egyelőre cím nélküli album producere a countryban erős Shooter Jennings lesz.

0912manson

Akárcsak Duff McKagan friss szólóalbuma, a Tenderness, a Marilyn Manson új lemeze is Shooter Jennings producerrel készül. Manson és Jennings utóbbi egy 2016-os albumán dolgoztak először közösen David Bowie Giorgio Moroderrel írt Cat People (Putting Out Fire) dalának feldolgozásán. „Múlt éjjel is sokáig dolgoztam a stúdióban, és befejeztük a hatodik dalt”, mondta az énekes a Revolvernek. „Mindenképpen kijön még az év vége előtt az album. Most elindulok a Twins Of Evil turnéra, közben kijön egy művészeti könyvem, amelynek kapcsán lesz pár kiállításom is itt-ott, aztán a lemezmegjelenés következik.”

Manson szerint nem kizárt, hogy az új lemez simán csak a zenekar nevét viseli majd címként. „Épp olyan korszakomat élem, amikor történeteket szeretnék elmesélni a lemezzel. Mintha a gondolataim panoptikuma lenne ez az album, egy tanulmány az agyam horror-rejtekéről. Benne van minden romantika és remény itt, az utolsó időkben, ahol mindenki számára másfajta apokalipszist jelenthet majd meghallgatni a lemezt. Én szavakkal festek, Shooter hangokkal, így mindenki szembesülhet a saját vágyaival, szenvedélyével és kétségbeesésével. Ez persze elég drámai leírás, de tényleg tele van drámával a lemez. Egyik korábbi albumomhoz sem hasonlítanám, de egy kicsi mindenből rejlik benne: tényleg mintha végre mindent sikerült volna egybesűrítenem.”

A lemezen a Marilyn Manson gitárosa, Paul Wiley, illetve nemrég leigazolt új dobosa, Brandon Pertzborn (Black Flag, Doyle) is játszik, akárcsak Jennings ütőse, Jamie Douglass. A zenekar felvette a The Doors The Endjének feldolgozását is, amely elsődlegesen a Stephen King-féle Végítéletből készült friss minisorozat betétdala lesz (ebben Manson egyébként játszik is), de még nem tudni, a lemezre felkerül-e ez a darab.

Az említett, Rob Zombie-val közös Twins Of Evil turné tegnap indult el Észak-Amerikában. Manson legutóbbi albuma 2017 őszén jött ki Heaven Upside Down címmel.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.