Shock!

március 25.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Még egy dal Dee Snidertől: „A muzsika nagyszerű és erőteljes”

Július 27-én, a Napalm kiadónál jelenik meg Dee Snider új szólóalbuma. Az énekes Jamey Jastával közösen készítette el a For The Love Of Metal lemezt, és most a második dalt is bemutatták róla.

0508deejamey

2016 végén, We Are The Ones címmel már kiadott egy meglehetősen furcsa szólólemezt Dee Snider, most azonban azok is örülhetnek, akik súlyosabb albumra vágynak a Twisted Sister volt énekesétől. A már címében is beszédes For The Love Of Metalt Jamey Jastával, a Hatebreed és a Kingdom Of Sorrow frontemberével készítette el a Twisted Sister frontembere, és olyan vendégek bukkannak fel rajta, mint Howard Jones (Light The Torch), Mark Morton (Lamb Of God), Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Joel Grind és Nick Bellmore (Toxic Holocaust), illetve Charlie Bellmore (Kingdom Of Sorrow).

„Úgy döntöttem, készítek egy nagyon agresszív metallemezt, egy igazi metalalbumot”, mondta a meglepő kollaborációról Snider a 101.5 WPDH rádiónak. „Jamey a barátom, és amikor a podcastjében vendégeskedtem, szó szerint élő adásban vetette fel a dolgot. Azt mondta: haver, te egy ikon vagy, és szerintem szükség lenne rá, hogy csinálj egy igazi metallemezt. Gondolj Rob Halford Resurrectionjére, valami afféle irány felé kellene tapogatóznod… Erre megkérdeztem, mit forgat a fejében, mire azt felelte: ő lesz a producer, dalai is vannak, egy csomó általa ismert arc pedig egymás nyakára hág, hogy további nótákat írhasson Dee Snidernek. Aztán elkezdte küldözgetni nekem a zenéket. A muzsika nagyszerű és erőteljes.”

deesnider_cA dallista az alábbi lesz:

01. Lies Are A Business
02. Tomorrow's No Concern
03. I am The Hurricane
04. American Made
05. Roll Over You
06. I'm Ready
07. Running Mazes
08. Mask
09. Become The Storm
10. The Hardest Way
11. Dead Hearts (Love Thy Enemy)
12. For The Love of Metal

A Tomorrow's No Concern című első single már ismert, most a Become The Storm is meghallgatható. Snidert tavaly nyáron mi is láttuk élőben a Masters Of Rockon.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.