Shock!

március 19.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Mayhem 2012: Slipknot, Slayer, Anthrax és talán Motörhead is

Akár erősnek is mondható az idei amerikai Rockstar Energy Drink Mayhem Festival idei leosztását, ahol a Slipknot, a Slayer, az Anthrax és az As I Lay Dying már biztosan játszik, de bizonyos híresztelések szerint hamarosan a Motörhead részvételét is bejelentik.

Idén már ötödszörre indul útnak az Egyesült Államok jelenlegi legnagyobb utazó metal fesztiválja, a Rockstar Energy Drink Mayhem Festival, ahol idén a főszínpadon a Slipknot lesz a headliner, közvetlenül előttük a Slayer játszik majd. A kisebb színpad főbandája az Anthrax lesz, a nagyszínpadra pedig további fellépőként a Motörhead-et rebesgetik a jólértesültek – utóbbi kérdésről március 5-ére ígértek hivatalos állásfoglalást a szervezők. A nagyágyúkat olyan, helyszínenként az egyes színpadokon egymást váltó bandák erősítik majd, mint az As I Lay Dying, a The Devil Wears Prada, illetve az Asking Alexandria. A kisszínpad már konfirmált további fix fellépői a Whitechapel és a High On Fire lesznek. A huszonhat állomásos megaturné június 30-án veszi kezdetét a kaliforniai San Bernardinóban, és augusztus 5-én fejeződik be a connecticuti Hartfordban.

„Tudtátok, hogy visszatérünk, és most már tudjátok azt is, hogy jövünk", mondja a turnéról Corey Taylor a Slipknotból. „Ez egy olyan turné lesz, amit aligha akarnak kihagyni az emberek, én pedig alig várom, hogy ismét maszk mögül lássam az Államokat!" „A 2012-es Mayhem talán az utolsó és legnagyobb metal fesztivál lesz a világ vége előtt, szóval nagy pusztítást végzünk majd, és stílusosan távozunk!", fogalmaz Tom Araya, a Slayer énekes/basszusgitárosa. A körút Kerry King szerint is kihagyhatatlan: „Alig várjuk, hogy ott nyomuljunk a 2012-es Mayhemen! Három éve játszottunk utoljára a turnén, ez az idei leosztás pedig brutális lesz! A Slayerrel és a Slipknottal egyszerűen nem lehet mellényúlni – színtiszta kibaszott pusztítás lesz!"

Irigyeljük hát együtt az amerikaiakat...

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.