Shock!

május 06.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Max Cavalera is vendégüvölt a skót death/grind mesterek új albumán

0828mmdbPeace Was Never An Option címmel jelenik meg október 28-án a skót death/grindster Man Must Die új, szám szerint negyedik nagylemeze. A kiadó a Lifeforce lesz, és az album egyik fő érdekessége, hogy Max Cavalera is vendégszerepel rajta pár kiadós üvöltés erejéig.

„Ez az eddigi legdühösebb és legváltozatosabb albumunk", mondja az anyagról a zenekar. „Ez egy következő szint a Man Must Die számára, és nem is lehetnénk vele elégedettebbek. Szó nem fejezi ki eléggé, mennyire brutális, de emellett melodikusabb és emlékezetesebb is a zenénk, mint valaha. Ezúttal tényleg a dalszerzésre koncentráltunk, ami nagyon fontos a Man Must Die hangzásában, de úgy látjuk, a modern zenében sokan egyáltalán nem foglalkoznak vele. Pedig minden klasszikus metal a dalokról szól."

A 2002-ben alakult glasgow-i csapat legutóbb 2009-ben jelentetett meg nagylemezt No Tolerance For Imperfection címmel. Az új album érdekessége, hogy az egyik dalban Joe McGlynn énekes, Alan McFarland gitáros, Dan Firth basszer és James Burke dobos mellett maga Max Cavalera, a Soulfly főnöke vendégüvöltözik egy ízeset.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.