Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Matt Tuck szerint a Gravity csinál fesztiválheadlinert a Bullet For My Valentine-ból

Egyelőre nem úgy fest, hogy a Bullet For My Valentine új lemeze felperzselte volna a világot. A zenekar azonban hisz a Gravityben, sőt, Matthew Tuck énekes/gitáros szerint az album új szintekre juttatja majd őket.

0402bfmv

A kereskedelmileg lassan beérő The Poison debüt óta egyetlen Bullet For My Valentine-lemez sem kezdett még olyan alacsonyan az eladási listákon, mint a friss Gravity: az album az Egyesült Államokban a tizenhetedik, Nagy-Britanniában a tizenharmadik helyig jutott, ami önmagában véve persze kiemelkedő, de egyértelmű visszaesés. A banda frontembere azonban szilárdan hisz benne, hogy a lemez még magasabbra juttatja majd őket. „Sok szempontból ez a legérdekesebb lemezünk eddig”, mondta Matt Tuck a Scuzz TV-nek. „Másképp szól, mint bármi, amit a múltban csináltuk. Nagyon újszerű módon írtuk a dalokat, és ugyanez jellemezte a produkciós oldalt is: kortárs módon közelítettünk a folyamathoz, ami eltér a korábbi munkamódszertől, viszont nagyon érdekes, különleges lemezt eredményezett. Nem azon gondolkodtunk, mit reagálnak majd rá az emberek, hanem az volt a lényeg, hogy ne veszítsük el a zenekar egyéniségét, és emellett olyan új elemeket építsünk be a zenébe, amiket korábban nem.”

Arra a kérdésre, miszerint a Gravityvel a banda a világ legnagyobb rockzenekarai közé akar-e kerülni, Tuck egyértelmű választ adott. „Mindig is ez volt a célom. Különben mi lenne a lényeg? De az ember alapvetően persze nagyszerű dalokat akar írni, és erre koncentrál. Szerencsére a pályafutásunk már eddig is nagyon hosszúnak és sikeresnek mondható, de úgy gondolom, még mindig számos nagyszerű dolog és rengeteg év áll előttünk. És ha a szervezőktől befutnak a hívások, hogy headlinerként játsszunk a nagy fesztiválokon, mi garantáltan készen állunk. Eleve jó ideje arénákban játszunk, és több fesztiválon is voltunk már főzenekar. Úgy látszik, kicsit még türelmesnek kell lennük, de szerintem a Gravity lesz az a lemez, amely megszilárdítja a zenekar pozícióját ezen a téren.”

 

Hozzászólások 

 
#4 Codename333 2018-08-18 16:26
headliner?Ahhoz nem csak tini láynokat kéne megmozgatniuk.....Mára lehetnének headliner zenekar ha nem cseszik el amit eddig csináltak.Nem mintha mondjuk ez az új lemez akkorát ütne.....de ez kb eséyltelen
Idézet
 
 
#3 Simon Zoltán 2018-08-18 16:06
"A drog az rossz, ezért sose drogozz..."
Idézet
 
 
#2 revdav11 2018-08-18 12:45
Ezt Ő sem gondolja komolyan. Ahogy szerintem a headliner-pozíciót sem.

Ha továbbvitték volna a Poison-Scream(_Venom) vonalat, akkor talán lehetnének headlinerek, de annyira belekényelmesed tek az egészbe, hogy ebből nem lesz itt headlinerkedés.

Mindenféle erőlködés nélkül kihozzák majd a Gravity-szintű albumokat, amik a Temper Temper igénytelensége és egyserűsége meg a Venom rendes zenéje között van.

Szerintem már belőtték magukat a "másodvonalba".
Idézet
 
 
#1 valarmorgulisz 2018-08-18 09:13
mikbe van ez a gyerek
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.