Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mathematics címmel készül a Watchtower új nagylemeze

1023wtHamarosan új albummal jelentkezik minden progresszív metalbandák egyik prototípusa, a texasi Watchtower. A zenekar egyelőre három friss szerzeményt hozott ki a készülő anyagról, kizárólag digitális formában.

Az 1989-es Control & Resistance lemezt készítő felállásban aktivizálta magát újra a Watchtower, azaz a kultikus progresszív metalosoknál Ron Jarzombek gitározik, Doug Keyser basszusgitározik, Rick Colaluca dobol és Alan Tecchio énekel. A négyesfogat három dalt (M-Theory Overture, Arguments Against Design, Technology Inaction) is megvásárolhatóvá tett különböző digitális platformokon, de még jobb hír, hogy Mathematics címmel már nagyban készül a következő album is. Tecchio szerint nagyon súlyos és összetett, ám melodikus dalokon dolgozik a csapat, amit a rajongók is nagyon szeretnek majd.

A Watchtowerről legutóbb 2010-ben hallhattunk, amikor felléptek a németországi Keep It True fesztiválon, és ennek örömére kihoztak egy The Size Of Matter című új számot. Teljesen kerek, friss dalokkal teli albumot az említett 1989-es anyag óta nem csináltak. A zenekar most sem fogadkozik a Mathematics kapcsán, ők maguk azt mondják: reményeik szerint még a 23. század előtt megjelenik. Viszont a mostani állás szerint az a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy dalonként, kisebb-nagyobb dózisokban dobják majd piacra az anyagot, mert a teljes, komplett lemez elkészítése örökké tartana.

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 Tulus 2015-10-23 13:45
Ez bizony ütni fog \m/
Idézet
 
 
+1 #2 Chris92 2015-10-23 11:26
Pedig már azt hittem, hogy erre már semmi esély nincs...vannak még csodák! :D
Idézet
 
 
+1 #1 ezrrl 2015-10-23 10:34
Pedig ha holnap megjelenne,már akkor is késő volna...

Ha az időutazás lehetséges volna,akkor az egyik utamon visszafelé a múltba,Doug Keyserhez tartanék,hogy rábeszéljem vegyen részt a Symbolic album felvételein,ha már Chuck megkereste ezzel kapcsolatban...akkoriban nem jött össze a megállapodás közöttük.Mit művelt volna az ember,a Symbolicon,ami számomra így is a tökéletes album.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.