Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Máris elkészült Ozzy Osbourne új szólólemezének borítója?

0526ozzyEgyelőre nem tudni a pontos részleteket, de valamire biztosan készül Ozzy Osbourne, aki egy új kiadvány borítóját tervezi nyilvánosságra hozni a következő időszakban, méghozzá némi rajongói segítséggel. Jelenleg nem egyértelmű, hogy új szólólemezről van-e szó, vagy esetleg valami másról.

Egy új, egyelőre még kissé pixeles Ozzy-borítót lehet majd megnézni teljes szépségében a következő napokban, és mindennek csupán annyi a feltétele, hogy minél több megosztás jöjjön össze a Facebookon és a Twitteren az #OzzyRules hashtag kíséretében. Egyelőre nem tudni, pontosan miről is van szó: nyilván egy új stúdiólemez tűnik a legkézenfekvőbbnek, azonban kérdéses, volt-e Ozzynak ideje ezzel érdemben foglalkozni az elmúlt több mint két év folyamán, amikor szinte minden pillanata a Black Sabbathról szólt. Az azonban biztos, hogy előbb-utóbb lesz új lemez, hiszen az énekes aktuális szerződése még legalább három stúdióalbumra szól az Epic kiadóval.

Jelenleg annyi fix, hogy a Sabbath aktuális köre lezárult, és augusztusban Ozzy már egy dél-koreai fesztivál főattrakciójaként játszik majd szólózenekarával. Az énekes újonnani aktivizálódásáról már a szöuli bejelentés előtti hetekben is óta mentek a pletykák, és szinte bizonyos, hogy gitárosa, Gus G is emiatt törölt több önálló európai fesztiválfellépést, köztük a FEZEN-re tervezett bulit is. Azt persze most még szintén nem tudni, követik-e majd a koreai bulit további fellépések is.

Ozzy legutoljára mindenesetre 2012 nyarán állt színpadon saját bandájával, és már akkor is csak azért, mert Tony Iommi betegsége miatt le kellett fújni az akkorra tervezett Black Sabbath körutat. Az énekes az utóbbi években több interjúban is elejtette, hogy azt szeretné, ha a következő szólóalbum némileg hagyományosabb lenne, mint a legutóbbi, 2010-es Scream. Bizonyos elkészült dalalapokról már két-három évvel ezelőtt is beszélt, mivel a legutóbbi turné során írtak számokat Gusszal.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+4 #6 shmonsta 2014-07-23 20:19
A cím és a videó alapján ez inkább egy pályaösszegző válogatásnak vagy dvd-nek tűnik. Nálam amúgy nem pixeles semmi, hanem egy kopott bőr hatású könyvborítót ábrázoló képet látok. Szerintem megfelelő számú megosztás esetén a borító többi részét mutatják meg. Vagy bepixelesítik. :)
Idézet
 
 
+3 #5 nemmondommeg 2014-07-23 17:06
Ez csak egy nyomi válogatásalbum lesz. :(
Idézet
 
 
+6 #4 Dead again 2014-07-23 11:08
Idézet:
"Egy új, egyelőre még kissé pixeles Ozzy-borítót lehet majd megnézni teljes szépségében a következő napokban, és mindennek csupán annyi a feltétele, hogy minél több megosztás jöjjön össze a Facebookon és a Twitteren az #OzzyRules hashtag kíséretében."

Szánalmas!


Most miért, a legutóbbi Judas Priest album előtt is volt egy ilyesmi facebookon, hogyha összejön X megosztás, közzéteszik a rendes borítót. Akkor nem szólt senki semmit.
Idézet
 
 
#3 neal and jack and me 2014-07-23 10:37
az
Idézet
 
 
+2 #2 BSND 2014-07-23 09:59
"Egy új, egyelőre még kissé pixeles Ozzy-borítót lehet majd megnézni teljes szépségében a következő napokban, és mindennek csupán annyi a feltétele, hogy minél több megosztás jöjjön össze a Facebookon és a Twitteren az #OzzyRules hashtag kíséretében."

Szánalmas!
Idézet
 
 
#1 Edu 2014-07-23 09:16
Wow, remélem, hogy tényleg egy új szóló album-ról lesz szó, mert már nagyon, hogy a Mester újra alkosson ;D.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.