Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Március 22-én debütál a Netflixen a Mötley Crüe-film

0505mtleyMárciusban mutatja be a Netflix a Mötley Crüe történetét elmesélő The Dirt évek óta készülő filmváltozatát. Az alkotáshoz a pár éve leállt zenekar is felvett néhány új dalt.

Vince Neil egy tweetje szerint március 22-étől lesz látható a Netflixen a Mötley Crüe sztorijáról szóló The Dirt. A minden idők egyik legjobb és legsikeresebb rock-biográfiájának számító kötet filmváltozatának előkészületei évek óta folynak, a projekt végül tavaly hosszas huzavona után kötött ki a streaming-szolgáltatónál.

A The Hollywood Reporter korábbi értesülései szerint Mick Marsot a Trónok harca Ramsay Boltonjaként ismertté vált Iwan Rheon, Vince Neilt a The Punisherben is szereplő Daniel Webber Nikki Sixxet Douglas Booth (Jupiter felemelkedése, Szép remények), Tommy Lee-t pedig a rapper Machine Gun Kelly játssza majd. Ozzy Osbourne szerepében Tony Cavalero, Heather Locklearként pedig Rebekah Graf tűnik majd fel. A film rendezője Jeff Tremaine, a forgatókönyvet pedig Erik Olsen és Amanda Adelson írta Neil Strauss klasszikus könyve alapján. A zenekar négy friss dalt is felvett a filmhez, de egyelőre nem tudni, hogy ezeket mikor és milyen formában hallhatjuk majd.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.