Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Mára megtanultuk, miként kössük össze a lehető legjobban a dallamos és a súlyos oldalunkat”

Október 20-án, The Sin And The Sentence címmel jelenik meg a Trivium új albuma, amelyről most Betrayer címmel a harmadik szám is meghallgatható. A zenekar basszusgitárosa szerint kiegyensúlyozott, egyszerre súlyos és dallamos anyag várható tőlük.

0801trivium

A Roadrunnernél érkezik október második felében a floridai Trivium új nagylemeze, amelyet Josh Wilbur producerrel rögzített a zenekar, és két évvel követi a a 2015-ös Silence In The Snow-t. Ez lesz egyben a banda első albuma Alex Bent dobossal, aki korábban a Battlecrossban és a Decrepit Birthben dobolt, illetve a Testament beugrósaként is játszott pár turnén, amikor Gene Hoglan épp nem ért rá, a Triviumban pedig Paul Wandtkét váltotta.

„Szerintem a legtriviumosabb Trivium-albumot akartuk elkészíteni”, mondja az új albumról Paolo Gregoletto basszusgitáros. „Egyfajta összegzését mindannak, amit eddig csináltunk. A próbateremben dolgoztunk közösen, és senki sem folyhatott bele a munkálatokba Mattet, Corey-t és engem leszámítva. Meg persze később Alexet. De rajtunk kívül senki más. Még csak demókat sem küldtünk senkinek, a kiadónak pedig azt mondtuk: igen, készen állunk a felvételekre. Szerintem mára megtanultuk, miként kössük össze a lehető legjobban a dallamos és a súlyos oldalunkat. A teljes lemezt talán csak mi hallottuk még eddig, és ha el akarom magyarázni valakinek, hogy milyen, azt mondanám: még a legsúlyosabb részek alapján nem tűnik úgy, mintha másik zenekar lennénk egy olyan nótához képest, mint például a The Heart From Your Hate. Komplett egészet alkot a lemez. Az, hogy Matt énekelni és ordítani is képes, számos lehetőséget ad a kezünkbe, így meg kellett találnunk, miként egyensúlyozzuk ki mindezt. Ez a lényeg: nem akartunk túlszaladni egyik irányban sem, sokkal inkább az egyensúlyról szólt a dolog. Ott van például az Other Worlds című dal, ami tényleg nagyon súlyos, de aztán mindenki észreveszi majd, hogy például csak a háttérben van benne üvöltés. Nincs szükség üvöltésekre ahhoz, hogy egy dal igazán súlyos legyen. Szóval szerintem nagy utat tettünk meg dalszerzőként, és most már tényleg tisztában vagyunk a képességeinkkel, meg persze azzal is, miről szól a Trivium. Így a dalszerzés is sokat egyszerűsödött.”

trivium_cA lemezre az alábbi szerzemények kerülnek fel:

01. The Sin And The Sentence
02. Beyond Oblivion
03. Other Worlds
04. The Heart From Your Hate
05. Betrayer
06. The Wretchedness Inside
07. Endless Night
08. Sever The Hand
09. Beauty In The Sorrow
10. The Revanchist
11. Thrown Into The Fire

A Trivium ősszel egy alapos észak-amerikai turnét bonyolít le az Arch Enemy, a While She Sleeps és a Fit For An Autopsy társaságában.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 valarmorgulisz 2017-10-17 09:36
Eddig egy sima egy fordított. A Sin tetszik. A Heart gyenge. A Betrayer megint állat. A kövi szám megint szar lesz. De alapvetően pozitív vagyok, most tetszik amit hallok.
Idézet
 
 
-2 #1 Vox 2017-10-17 05:26
Jellegtelen és túlvezérelt. Vannak pozitív momentumai, de összességében tucatmetalcore.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.