Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már novemberben DVD jelenik meg a Black Sabbath aktuális turnéjáról

0914tonyLive... Gathered In Their Masses címmel november 25-én élő DVD jelenik meg a Black Sabbathtól a Vertigo/Republic gondozásában. A koncertvideó anyagát a banda idén április 29-ei és május 1-jei melbourne-i koncertjei képezik.

Várható volt, hogy a Black Sabbath minden szinten kihasználja a csapat iránti extra érdeklődést és a 13 lemez elképesztő sikerét, így már az európai turné közepén, november végén – vagyis pont a karácsonyi piacra időzítve – kijön tőlük egy koncert DVD a tavaszi ausztrál koncertekről. A kiadványhoz máris megtekinthető némi ízelítő.

A hónap elején egy észak-amerikai körutat befejezett Sabbath most rápihen az októberi dél-amerikai turnéra, ahol a Megadeth játszik majd előttük, november 20-ától pedig Európa következik az Uncle Acid & The Deadbeatsszel. A limfómás megbetegedése miatt élete végéig kezelésre szoruló Tony Iommi gitáros jelenleg máris kezelése újabb szakaszát csinálja végig. „Az amerikai turné kicsit hosszabb volt, mint amennyi jól esett, és már voltam is a kórházban, ahol kaptam egy újabb infúziót. A turné persze ennek ellenére is fantasztikusnak bizonyult. Persze mindig reméled, hogy jól sikerülnek a dolgok, de előre sosem lehet tudni… Nagyszerű látni, hányan jönnek el megnézni minket, méghozzá minden korosztályból.”

A Sabbath európai turnéjának Magyarországhoz legközelebbi állomása Prágában lesz december 7-én.

 

Hozzászólások 

 
+6 #2 Venomádi 2013-09-14 11:38
Most kellett volna megfogni a csapatot itthonra de legalábbis Bécsbe, mikor mindenki Black Sabbath formájút eszik, szarik, hallgat, bólint. hihetetlen megint. Aztán szép lassan nyugdíj, és Pest hoppon marad.
Idézet
 
 
+2 #1 trollmagnet 2013-09-14 08:40
Gyanítom, hogy Ozzy éneke erősen "átdolgozott" lesz, de amúgy jobb lett volna, ha az USA turné valamelyik koncertjét adják ki, most már mindegy, mint Sabbath fan, természetesen ezt is megveszem majd. Külföldi oldalakon olvasni, hogy Geezer egyre jobban pedzegeti, hogy ez az utolsó turné, mert már ő se bírja annyira...
Reméljük azért jövőre is folytatják még, sőt, ameddig csak lehet :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.