Shock!

november 30.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már négy-öt új dalt is írt a Superjoint Ritual

0605sj Július 10-étől ismét turnézik az Egyesült Államokban a Superjoint Riutal, ami több mint tíz éve a banda első koncertsorozata lesz, és The It Takes Guts Tour néven fut. Phil Anselmo szerint hamarosan akár új dalokat is hallhatunk a gyűlöletprojekttől.

„Amikor összehoztuk a Housecore Horror- és Filmfesztivál második részét, a társalapítóm, Corey Mitchell – nyugodjon békében – mindenáron rá akart beszélni, hogy hozzuk össze a Superjointot arra az egy alkalomra, aztán folytassuk tovább a melót, és akasszuk ki az embereket”, mondta Anselmo a Rolling Stone-nak. „Hónapokon és hónapokon és hónapokon át mindig az volt a válaszom, hogy nem, semmiképpen, semmiképpen, aztán ahogy közeledtünk a fesztiválhoz, egyszer csak azt mondtam: oké, kérdezzük meg Jimmy Bowert. És Jim nagyon pozitívan fogadta a felvetést, szóval utána felhívtam Kevin Bondot is, aki szintén egyből igent mondott. Én meg: az istenit neki, akkor rendben van, nézzük meg, mi sül ki ebből… Bevonultunk a próbaterembe egy új dobossal meg basszerrel, és hatalmas volt, aztán lenyomtuk a Housecore-koncertet, amit szintén marhára élveztünk. Remekül mulattunk, hiszen tisztább volt a fejünk, és képesek voltunk koncentrálni is. Így aztán a végén azt mondtuk: oké, most végül is mi a faszért ne turnéznánk egyet? De azért beletelt egy kis időbe, mire eljutottam odáig, hogy elismerjem: élvezem a dolgot.”

Ez azonban ma már ott tart, hogy a bandának új dalai is akadnak. „Négy-öt nótaötlettel kísérletezgetünk, mindegyikben komoly potenciál rejlik, de még nem érzem úgy, hogy teljesen készen lennének. Szóval azt nem mondom, hogy hamarosan jön a lemez, de jó esély mutatkozik arra, hogy kijön valami új ilyen vagy olyan formában, legyen szó akár egy bakelit split kislemezről, akár egy komplett Superjoint-kislemezről, EP-ről. Valami ilyesmire komoly esély mutatkozik, de hogy mikor, azt még nem tudom megmondani.”

A jogi okokból csak Superjoint néven futó formáció június második felében már Európában is fellépett, amire korábban soha nem volt még példa. A banda mostani felállását Phil mellett Kevin Bond gitáros és az itt az Eyehategodhoz hasonlóan szintén gitározó Jimmy Bower alkotja, illetve Anselmo szólóprojektje, a The Illegals ritmusszekciója, José Manuel Gonzales dobos és Stephen Taylor basszer. Vagyis a banda egyik korábbi oszlopa, Hank Williams III basszusgitáros és Joe Fazzio dobos hiányzik a fedélzetről.

 

Hozzászólások 

 
+2 #5 NOLA 2015-07-07 16:21
Idézet - TelekiPál:
Ez az a banda, aminek a lemezéért még 1 forint is sok.

A Te hozzászólásodér t meg 1000 minusz is kevés... :-)
Idézet
 
 
+4 #4 BB 2015-07-06 18:41
ha olyan jók lesznek a dalok, mint a Waiting For The Turning Point vagy a Fuck Your Enemy, akkor nagyon jó lemez lesz!
Idézet
 
 
-10 #3 TelekiPál 2015-07-06 14:44
Ez az a banda, aminek a lemezéért még 1 forint is sok.
Idézet
 
 
+5 #2 Dead again 2015-07-06 14:01
Hiába kopott meg Phil hangja, még akkor is nagyon várós!
Idézet
 
 
+5 #1 Kötelezőnév 2015-07-06 11:53
Ezt már hosszú évek óta vártam. Végre!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.