Shock!

május 07.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már majdnem egy fél albumot rögzített Draiman új csapata

Már öt dalt teljes egészében rögzített a Disturbed frontember új projektje, amely a Device nevet kapta a keresztségben. David Draiman korábban indusztriális rockként jellemezte a banda zenéjét. Draiman a Twitteren jelentette be, hogy már öt dal teljesen készen áll új zenekarának első lemezéhez.

A Device-ban a Disturbed torok fő társa Geno Lenardo, a Filter korábbi gitárosa, a többi zenész személyét azonban egyelőre még nem hozták nyilvánosságra. Az elkészült dalok a You Think You Know, a Recover, a Hunted, a Vilify és a War Of Lies. Draiman hamarosan ízelítőt is ígér a dalokból. Draiman először a VH1 That Metal Showjában beszélt a Device-ról, amely indusztriálisabb vonalon mozog a Disturbed-nél. Az énekes szerint leginkább a Nine Inch Nails, Ministry nevekkel lehet körülírni a zenét.

Az utóbbi évtized egyik legsikeresebb rockzenekara, a chicagói Disturbed világszerte több mint 13 millió példányt adott el eddigi négy stúdiólemezéből, és a megfeszített tempó miatt tavaly döntöttek úgy, hogy meg nem határozott idejű szünetet tartanak. Ritkaságokat, B-oldalakat tartalmazó anyaguk, a The Lost Children tavaly év végén került a boltokba. A basszer John Moyer június 15-én Budapesten koncertezik új csapatával, az Adrenaline Mobbal. További részletek a Livesound honlapján.

 

Hozzászólások 

 
#1 trollbéla 2012-06-08 18:32
5 lemez volt eddig: The sickness (2000), Believe (2002), Ten thousand fists (2005), Indestructible (2008), Asylum (2010)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.