Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már júliusban befejezheti az új album munkálatait Rob Zombie

0719robJúnius 16-án Budapesten koncertezik Rob Zombie, aki ugyan idén is folyamatosan turnézik szólócsapatával, de ennek ellenére is nagyban készíti az új albumot. Ha minden jól halad, nyár közepére el is készülhet a lemez.

„Kibaszott furcsán szól az anyag, ami nagyon jó”, mondta Zombie a Billboardnak. „Jelenleg egyedül dolgozom a stúdióban, a zenekar többi tagja nincs itt, csak később csatlakoznak. Jól halad a munka, nagyjából még egy hónapot melózom az anyagon. Addig jutok vele, ameddig jutok, aztán júliusban lesz egy kisebb szünetünk, amikor talán sikerül majd be is fejeznem. Utána pedig további turnék következnek.”

Zombie januárban látott neki a tavalyi Venomous Rat Regeneration Vendor utódjának. Az énekes karrierjének első élő DVD-je és Blu-ray-e The Zombie Horror Picture Show címmel jött ki május 20-án, amelyhez egy exkluzív, Rob által írt jegyzetekkel teli fotókönyv megjelenése is kapcsolódott. A legendásan impozáns, látványos koncertekről is híres énekes a tavalyi Rockstar Energy Drink Mayhem fesztiválturnén rögzítette az anyagot, ahol társult headlinerként játszott a Five Finger Death Punch társaságában.

Az első magyarországi Aerodrome Fesztivál további biztos fellépői a Limp Bizkit és Rob öccse, Spider csapata, a Powerman 5000, a júniusi európai bulikat lemondó Megadeth utódját még keresik a szervezők. Bővebb információk a fesztivál weboldalán és facebookos felületén.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.