Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már a teljes új albumot feldemózta az Overkill

1115overkillBiztosan nem kell már sokat várni az Overkill új lemezére, a 2014-es White Devil Armory folytatása ugyanis teljesen elkészült. A banda ugyanakkor előtte még egy speciális DVD-t is felvesz a tavaszi Európa-turnén.

„Teljesen feldemóztunk mindent”, mondta Bobby Ellsworth, azaz Blitz énekes a Metaleaternek. „Jelenleg tizenegy dalról beszélünk, ezekhez később még jöhet néhány. Általában tízet szoktunk feltenni egy lemezre, szóval egy-két bónusz is akadhat. De a demók kész vannak, és egyből az európai turné után rögzítjük a dobokat a lemezhez. Ez úgy április vége felé lesz esedékes.”

A zenekar addig ugyanakkor profi stábbal rögzíti április 16-ai oberhauseni koncertjét, amelyen teljes egészében eljátsszák a tavaly harminc éve megjelent Feel The Fire-t és az idén huszonöt éve megjelent Horrorscope-ot. A felvétel később DVD-n is meg fog jelenni, és eleve a Nuclear Blasttől származott hozzá az ötlet – ebből fakadóan egyszeri alkalomról van szó, az Overkill a többi turnéállomáson hagyományos programot tol majd. Az új lemez megjelenését tavaly októberre jósolták.

A csapat tavaly tavaszi budapesti bulijáról itt írtunk, a Blitzcel készített akkori interjúnkat pedig itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.