Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Malcolm játéka nem, riffjei viszont hallhatók az új AC/DC-n

November 13-án új lemezzel jelentkezik az AC/DC. A zenekar tagjai már bemutatták az első dalt, és több interjút is adtak a Power Upról.

0921acd

Shot In The Dark címmel bemutatta első új dalát az AC/DC, és lassan összeáll a kép arról is, pontosan miként szivárgott vissza a csapatba Brian Johnson, Cliff Williams és Phil Rudd. Mint kiderült, ők sem számítottak rá, hogy így lesz majd. „2018 körül Angust megkereste a kiadó, hogy lenne-e kedve elkészíteni egy új lemezt”, mondta Johnson a Rock 100.5 Atlanta rádióban. „Angus azt felelte, megkérdezi a többieket, így megkeresett engem, Cliffet és Philt. Stevie nyilván nem volt kérdés. Szerintem mind egyből igent mondtunk.” „Úgy volt, hogy a Rock Or Bust lesz az utolsó nekifutásom, és azt a turnét elég kemény volt befejezni”, tette hozzá a basszer. „De amikor megtudtam, hogy Brian és Phil is visszatért, hihetetlenül izgatottan vártam a munkát.”

Angus Young egy friss interjúban elejtette: Phil Rudd visszatéréséről Malcolm Young 2017-es temetése után hozta meg a döntést, ugyanis megbizonyosodott róla, hogy a dobos összeszedte magát magánéleti balhéi után. Johnson esetében természetesen korábban támadt hallásproblémái jelentették a kérdőjelet, hiszen ezek miatt került ki az AC/DC turnéverklijéből a legutóbbi album koncertsorozatán. Ha azonban hihetünk neki, a gondok már a múltba vesznek: egy speciális, a koponya csontszerkezetének rezgéseit felhasználó kísérleti hallókészüléknek köszönhetően minden tökéletesen működik.

Brian egyértelművé tette: az előzetes pletykákkal ellentétben a néhai Malcolm Young játéka nem hallható az új albumon, még általa írt régebbi riffeket azonban felhasználtak.

acdc_cA dallista az alábbi:

01. Realize
02. Rejection
03. Shot In The Dark
04. Through The Mists Of Time
05. Kick You When You're Down
06. Witch's Spell
07. Demon Fire
08. Wild Reputation
09. No Man's Land
10. Systems Down
11. Money Shot
12. Code Red

A turnétervekről egyelőre természetesen semmit sem tudni: a csapat szeretne koncertezni, távolságtartást alkalmazó bulikban azonban nem gondolkodnak.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.