Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Májustól stúdiózik az új albummal az AC/DC

Májustól stúdióban dolgozik az AC/DC a következő nagylemezen. Angus Youngék emellett idén negyven koncertet is adnak majd szerte a világon, amelyekkel a zenekar idei negyvenéves jubileumát ünneplik.

„Eddig elhárítottunk minden érdeklődést, mert mi sem voltunk biztosak semmiben”, ismerte el Brian Johnson énekes a floridai 98.7 The Gater rádióállomásnak. „A srácok egyike nagyon beteg volt, így nem szívesen mondtunk volna semmit, mert szeretjük privát szférában tartani az efféle ügyeket. De most már azt hiszem, májustól Vancouverben stúdiózunk, ami azt jelenti, hogy addigra alighanem készen állunk majd.” Azt, hogy a bandából valaki beteg volt, már korábban is elejtették, de sem arról nem lehet tudni semmit, hogy kiről van szó, sem arról, hogy pontosan mi történt vele.

Johnson azt is elárulta, hogy a zenekar az idén aktuális négy évtizedes jubileum tiszteletére turnéra indul, és negyven koncertet ad az év során a világ különböző tájain. Erről a körútról azonban egyelőre nem osztott meg bővebb részleteket.

Az AC/DC legutóbbi albuma, a 2008-as Black Ice közel 7 millió példányban kelt el világszerte, a hozzá kapcsolt, Budapestet is elért turné pedig 441,1 millió dolláros bevételével minden idők harmadik legsikeresebb koncertsorozatának számít.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 kmaker 2014-02-15 12:57
Jessz! Még abban sem reménykedtem, hogy 5 éven belül kiadnak lemezt. Ha igaz amit brian mond, akkor ez az egyik legjobb hír mostanság.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.