Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ma már semmi újat nem lehet mutatni, de az egyéb dolgainkhoz képest teljesen más lesz ez a hat dal”

Monstereophonic: Theaterror Vs. Demonarchy címmel jelenik meg szeptember 16-án, az AFM gondozásában a finn szörnymetalos Lordi új nagylemeze, amelyről most meghallgatható az első dal Hug You Hardcore címmel. A zenekar ősszel ismét fellép Budapesten is.

0715lordi

Nino Laurenne-nel, az Apocalyptica, a Stratovarius, a Children Of Bodom és az Amorphis korábbi munkatársával készítette el új nagylemezét a Lordi, aki annak idején velük is dolgozott már, méghozzá a 2008-as Deadache albumon. A Monstereophonic: Theaterror Vs. Demonarchy a finn csapat történetének első lemeze lesz, amely részben konceptuális. „Kétféle anyag rejlik az albumon", mondta a Sparknak a frontember Mr. Lordi. „Az első hat dal klasszikus Lordi: három-négyperces dalok fogós refrénekkel és hasonlókkal, amolyan '80-as éveket idéző hard rock, akárcsak a tipikus dolgaink. Ez a zenekar alapvetően ilyesmiben utazik. A lemez utolsó hat dala viszont egy történetet mesél el. Zeneileg pedig modernebb ez a rész. Mármint úgy értem, a zene világában ma már semmi újat nem lehet mutatni, de a Lordi egyéb dolgaihoz képest teljesen más lesz ez a hat dal. Metalosabb, progresszívebb, nyolcperces dalokat írtunk sok különböző résszel, és ugye ott a sztori is, hiszen óriási King Diamond-rajongó voltam egész életemben."

A dallista az alábbi lesz:

lordi_c01. SCG8: One Message Waiting
02. Let's Go Slaughter He-Man (I Wanna Be The Beast-Man In The Masters Of The Universe)
03. Hug You Hardcore
04. Down With The Devil
05. Mary Is Dead
06. Sick Flick
07. None For One
08. SCG VIII: Opening Scene
09. Demonarchy
10. The Unholy Gathering
11. Heaven Sent Hell On Earth
12. And The Zombie Says
13. Break Of Dawn
14. The Night The Monsters Died

Az említett sztori persze horrorisztikus jellegű, és nagyjából arról szól, hogyan osztják fel egymás között területüket a szörnyek. Jó hír, hogy a csapat ősszel ismét eljut Budapestre a Livesound szervezésében. A helyszín a Barba Negra lesz október 4-én, a jegyek elővételben 6500 forintba, a koncert napján 6900 forintba kerülnek majd. További részletek itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.