Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Liquid Graveyard: egy lemezen Walker, Embury és Barker

0411lgShane Embury basszusgitározásával és Nick Barker dobolásával rögzíti harmadik lemezét a Liquid Graveyard. A formációban John Walker, a Cancer frontembere zenél együtt egy női hörgőssel, Raquel Walkerrel.

Alább bele lehet hallgatni egy Red Eyed Angel című dalba a Liquid Graveyard még idén megjelenő harmadik lemezéről, amelyet Madridban rögzített John Walker és Raquel Walker csapata. A munkához illusztris társakat sikerült leigazolniuk: a basszusgitárt Shane Embury (Napalm Death, Lock Up), a dobokat Nick Barker (Cradle Of Filth, Dimmu Borgir, Lock Up) tolta fel, akikkel egy hollandiai fesztiválon fogant meg az ötlet, hogy csatlakozzanak a Liquid Graveyardhoz a felvételek erejéig, a keverést pedig Simon Efemey (Paradise Lost, Cancer, Napalm Death) végezte. „2011-ben hoztuk ki a második lemezünket, és 2012, illetve 2013 ennek a népszerűsítésével telt", mondja John az új albumról. „Akkoriban másmilyen zenekar volt a Liquid Graveyard: kísérletezősebb, avantgarde-abb metal.

Az album a Sleaszy Rider kiadónál jön ki.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Sepumark 2015-04-11 15:49
Nem rossz... érezni rajta az old school brit fílinget, de közben meg valamivel több annál. Még nem hallottam róluk korábban, pedig csípem a Cancer/Lock Up/Napalm Death munkásságát \../,
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.