Shock!

május 27.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lemondta idei európai fellépéseit a Rage Against The Machine

Az előzetes tervekkel ellentétben mégsem jön át Európába idén a Rage Against The Machine. A zenekarnak Zack De La Rocha énekes lábsérülése miatt kell szünetet tartania.

0812ratm

Összes augusztusi és szeptemberi európai fellépését lemondta a Rage Against The Machine, miután az orvosok azt tanácsolták: Zack De La Rocha ne erőltesse meg magát egy közelmúltban történt lábsérülés után. A zenekar a napokban öt (!) teltházas koncertet ad a húszezer férőhelyes New York-i Madison Square Gardenben, ezek után az énekesnek haza kell térnie pihenni és gyógyulni. Ilyen körülmények között a RATM nem vállalta az európai fellépéseket, az esetleges pótlásról egyelőre nincs szó.

A négyesfogat eredetileg 2020 tavaszára és nyarára, tehát az aktuális amerikai elnökválasztási kampány kellős közepére akarta időzíteni visszatérő turnéját, ez azonban az ismert okokból kifolyólag nem valósulhatott meg. A csapat így júliusban csapott bele a tizenegy év utáni visszatérésüket jelentő Public Service Announcement turnéba. Hozzánk legközelebb szeptember 13-án Bécsben, szeptember 17-én Zágrábban vagy szeptember 19-én Prágában lehetett volna megnézni őket.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.