Shock!

október 06.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lemondta idei európai fellépéseit a Rage Against The Machine

Az előzetes tervekkel ellentétben mégsem jön át Európába idén a Rage Against The Machine. A zenekarnak Zack De La Rocha énekes lábsérülése miatt kell szünetet tartania.

0812ratm

Összes augusztusi és szeptemberi európai fellépését lemondta a Rage Against The Machine, miután az orvosok azt tanácsolták: Zack De La Rocha ne erőltesse meg magát egy közelmúltban történt lábsérülés után. A zenekar a napokban öt (!) teltházas koncertet ad a húszezer férőhelyes New York-i Madison Square Gardenben, ezek után az énekesnek haza kell térnie pihenni és gyógyulni. Ilyen körülmények között a RATM nem vállalta az európai fellépéseket, az esetleges pótlásról egyelőre nincs szó.

A négyesfogat eredetileg 2020 tavaszára és nyarára, tehát az aktuális amerikai elnökválasztási kampány kellős közepére akarta időzíteni visszatérő turnéját, ez azonban az ismert okokból kifolyólag nem valósulhatott meg. A csapat így júliusban csapott bele a tizenegy év utáni visszatérésüket jelentő Public Service Announcement turnéba. Hozzánk legközelebb szeptember 13-án Bécsben, szeptember 17-én Zágrábban vagy szeptember 19-én Prágában lehetett volna megnézni őket.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.