Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lemmyt kórházban vizsgálják, ismét koncertet törölt a Motörhead

0130lemmyÚgy fest, továbbra is egészségügyi problémái vannak Lemmy Kilmisternek, aki az utóbbi években többször is kórházi kezelésre és szigorú orvosi felügyeletre szorult. A Motörhead frontemberének gyomorpanaszai miatt a zenekar törölni kényszerült április 25-ei fellépését a brazíliai Monsters Of Rock fesztiválon.

Mindössze néhány órával a kiírt fellépés kezdete előtt törölni kényszerült aktuális brazíliai fellépését a Motörhead a helyi Monsters Of Rock fesztiválon, São Paulóban. Az első információk szerint Lemmy, aki idén decemberben már 70. születésnapját ünnepli majd, komoly gyomorpanaszokkal küzd, és ki is száradt, ezért jelenleg is kórházban vizsgálják. A Motörhead koncertje helyett így Phil Campbell gitáros és Mikkey Dee dobos jammelt egyet a színpadon a Sepultura két tagjával, Andreas Kisserrel és Derrick Greennel, illetve további vendégekkel, a Judas Priest pedig, akik a műsorban a Motörhead után következtek, fél órával hosszabb programot nyomott.

A Motörhead elvileg Sopronban is fellép az idei VOLT fesztiválon, de innentől fogva mi inkább még annyira sem vesszük készpénznek a koncertjüket, mint eddig…

 

Hozzászólások 

 
#6 cápaidomár 2015-04-27 14:51
Jobbulást vadállat Lemmy! Sajnos eléggé csiki-csuki (tudjátok, mint a malomban) állapot ez. Ha leállna (tényleg, egyszer és mindenkorra), akkor az nyírná ki, ha meg nem akkor az.
De reméljük a legjobbakat. Ugyanakkor ennyi évesen ennyi idő (tehát bulizás) után regenerálódni... hát nem sok esély. :-(
Idézet
 
 
#5 Codename333 2015-04-27 00:10
nagyon mennék VOLT-ra de cska miattuk...de így előre meg nem merem megvenni a jegyet mert ha jól tudom nem váltják vissza.Ahhoz meg nincs kedvem h az interneten könyörögjek az emberekenek h vigyék mááá el a napijegyem.Remélem lesz koncert.Jobbulást a Rock'n'Roll Istenének :S!!!
Idézet
 
 
+3 #4 K. Dávid 2015-04-26 17:12
Jobbulást a mesternek!!!!
Idézet
 
 
+3 #3 sanyi 2015-04-26 15:50
Mihamarabbi jobbulást az Öregnek. Őszintén remélem tényleg jobban lesz.
Bár sajnos az utóbbi három év azt mutatja, hogy inkább csak rosszabbodik az állapota. Most lehet okoskodni, hogy a Rock & Roll életforma -amit kb. 50 évig élt- most vissza üt. De szerintem ez lényegtelen. Ő soha nem félt széllel szemben hugyozni. És minden féle szarságot megélt és még mindig itt van, igaz egy picit lerobbanva, de akkor is itt van és nyomja a tökös R&R-t.
Mondjuk számomra Lemmy is egy öröj rejtély, hogy hogy a rákba lehet még közöttünk. Mert ugye sokan már nem élnek sajnos, akik hasonlóan kísértették a sorsukat. Most nem kezdem el sorolni, mert kibaszott hosszú egy lista lenne. A leglöbbjük, azért fel ismerte, hogy gáz van és időben kiszálltak az alkohol és drogok fogságából és még mindig nyomják, pl. Duff, Nikki Sixx, Deryck Whibley, Alice Cooper stb...
Kicsit elkalandoztam bocsi, de lényeg, a lényeg: Lemmy! Gyógyulj meg.
Idézet
 
 
+5 #2 KoaX 2015-04-26 12:59
Idézet - Dead again:
:( Jobbulást neki! Remélem láthatom majd a VOLT-on!

Így azért eléggé kicsi esélyt láttok....
pár éve Grazba mentem miattuk.... élmény volt mikor reggeli mellett olvastam, hogy nem lesz buli...
Idézet
 
 
+7 #1 Dead again 2015-04-26 10:46
:( Jobbulást neki! Remélem láthatom majd a VOLT-on!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.